Мака ми е!

С

Сатори

Гостин
Мака ми е што сеќавам полека како навлегувам во депресивен период и што тој што најмногу ми треба не е тука.
Мака ми е од меланхолијата што ме опфаќа и ми го крши секој дел од телото и ми ја брка душата надвор од него.
Мака ми е што го чувствувам животот како полека заминува од мене и останувам само јас без боите.
Мака ми е!
 

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
119
Maka mi e sto na prsti mozam da gi izbrojam denovite vo mojot dvaesetgodisen zivot koga sum se cuvstvuvala ubavo vo sopstvenoto telo i koza!
Maka mi e da si priznaam deka strdam od kompleksi!
-Zarem jas?
-Da TI!
Maka mi e!
Prokletstvo!
 

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Мака ми е што за остварување на еден сон морам да се откажам од друг(и),морам да се жртвувам,да се мрднувам,нервирам,и целосно да забегам од колосек,маки да мачам и на крај се за џабе,глупави и тупи луѓе се наградуваат заради името у градов,а трудот не се цени,и не само у градов туку општо у државава.
Ако сум згрешила до толку за казна да ми биде живот поминат овде,подобро да умрам уште сега.
 

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Мака ми е што вака испадна на крај...
Мака ми е што почнав лошо во школо
Мака ми е што незнам каде на факултет
Мака ми е што утре треба да кажам што ќе поектна ќе праам а појма немам
Мака ми е што се' ми е како што не треба!
 

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Мака ми е што врне надвор.
Мака ми е што не излегоа работите како што планирав.
Мака ми е што ми недостасува една личност.
 

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Мака ми е зашто цел ден седам пред компјутер и играм билјард,а толку сакав да излезам да се прошетам.Мака ми е зашто некои работи не излегоа како што се надевам и посакував,али тоа ти е не може се да биде како подмачкано....
 

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Мака ми е што станав ѕвезда која мора да стои сама на небесната шир и вечно осамена да си трпери само засебе :( бедови ненормалини
И мака ми е што судбината си поигрува сомене ненормално глупаво!
Едноставано е нели?!
 
Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Мака ми е што веќе 2 месеци сум без неа...

Мака ми е што на моменти ми доаѓа желба да си отидам дома,да не слушам веќе критики затоа што ми е преку глава!Преку глава ми е пред познаници да сум паметна и совршена,а кога сум сама да сум идиот,неспособна,проста и така натака. Преку глава ми е.Одвај чекам да си отидам од дома,одвај чекам да живеам сама!Затоа и по цел ден сум затворена во соба и не излагам од неа,зашто кога ќе излезам одма ме бомбардира со критики.Додека го пишувам ова ми се дере над глава и ме нарекува говедо!Како прекрасно чувство.Прекрасно!Ахххх,не можааааааааам....
*брои до десет*
Не можам веќе,ќе пукнам!
Епа dear friend, напротив, во многу ситуации другите можат многу подобро да те проценат отколку самата себеси, значи има вистина во тоа дека си паметна... А за совршена, сепак никој не е, ако некој ти рекол така, повеќе би делувало лицемерно:pipi:... А околу критиките од другите, сфати ги само како неопходни пречки кои се јавуваат до патот на твојот успех... Или пак едноставно, примени го златното правило: Ignorance is a bliss:).
 
С

Сатори

Гостин
Мака ми е, тоа би бил вистинскиот збор за да ја опишам статичнава ситуација во која што со моја помош ме поставија.Мака ми е што некако им е тешко на луѓето да разберат дека се тече, се се менува и никој не останува ист се до моментот на комплетно исчезнување и душата потоа ќе продолжи да се менува.
Мака ми е што луѓе што ми биле дел од животот сега не разбираат дека кога веќе не сме исечоци од весници и емоционално поврзани, барем трошка почит треба да остане за да не се претвориме во животни.
Мака ми е што имам празни, црни дупки во најсреќниот период во животот кога се е во ред и е прекасно.

Мака ми е што чувствувам секој ден како се помалку се грижам и за тие персони ќе осамнам во мртва рамнодушност.
Да, само тоа ми е, малку мака.
 
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Зошто немаме тема со “Море маме му ебам...“ наместо вака фина и културна Мака ми е? :toe:

Дали ви се случило да ви се избрише целиот текст? Дали ви стигнала пораката connection failed? Дали посветивте три часа работа за да исчезнат во еден миг? Не очајувајте не сте сами, јас сум со вас, и факинг спизден... да ти ебам тоа статијата да ти ебам...
3 саата ја спремав, дотерував, сликичка овде, сликичка онде... и само конекшн фејлиур и оде у пизду матер. Па тоа не е за мака ми е, за у Пичку матер е... :nerv:
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мака ми е што за неколку часа ќе ми се навратат голем број на спомени иницирани од еден специфичен настан,а таа личност нема ни да се сети дека некад учествувала во него..
 

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Мака ми е од врскаџиите во школо што се малоумни и неможат да научат две лекции ко што треба, ама ај они што се малоумни па бар нека не ме праат и мене малоумна со истите оцени што ги имаме. На некој му пука главата од учење, а некој само ќе го потапкаат по грб и ооооооппп 5ка како бе така :nesum: И мака ми е за кецот Приватно па знааааам учев цел викенд и стварно знам ама ај иди докажи и дека не ти иде писмено :zid: И знам дека звучам ко бубалица ама ич не ми е гајле сакам само да ми се цени трудот што го вложувам во нешто!!! Многу ли барам бе да му тиииит мајката ?!?!!?!?!?!
 

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
119
Maka mi e be..
Maka mi e sho ne znam za sho mi e maka! Za se mi e maka! Ja ukakav rabotata! Ne bev ova jas...tesko e majko mu! Vo eden moment pomisliv deka umiram, pekolno cuvstvo, tolku bese realno!
Maka mi e!
Za sinoka mi e najmnogu maka! Chare?
 
Член од
6 јануари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
Aj sa veke ko sme pocnale da si gi kazime makite.Maka momentalno mi e sto ne sum naspana a saatot e 5 i 45 a jas ne mozam da zaspijam pa sedam budna cela nok.Potoa mi e maka so na skolo sakam da sum solidna ali nekkao ne mi ide od raka zatoa sto ne sakam da namirisam kniga a sakam da sum odli4en u4enik.Potoa maka mi se to my ex ne me saka veke a mn vreme pekam po nego sepak ne e tolku strasno toa kolku sto e strasno so me vregal pred nekoj si drugari.Potoa drugo neso za so mi e maka e toa sto prege koa bev izlezena edno dete so mi se bendsiva proba nekako da mi prijde ama jas se usramiv i zaebav se ama nema veze za to imam uste edna sansa navodno me bendisval:P.Dr so mi e maka e so mojata bf mu se pustase na eden so go sakav jas i se potskaravme ama sega sme smireni oti nejkam za masko da e ama ke si kasnam od gazot zosto on ne me bendisva mene tuku nea ali jbg to e milo mi e so me islusavte a sega odam jas na dr tema pozz.


Toa sto nema da me ubie, me pravi posilna!!!:zver:
 
С

Сатори

Гостин
Утрово, не ми е мака за ништо, ниту оние работи од минатото за кои што треба да ми биде се закопани некаде во гривата, се спасив од себеси.
Маката е грозоморна работа, не ги сакам тие слики.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom