Мака ми е!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.777
Поени од реакции
115.700
и јас така им викам на тие што кажуваат исто како мене... :) Ова е исто како да чекаш воз на станица а надвор ладно едвај чекаш да влезеш во возот и да се стоплиш... а до тогаш надвор ќе мрзнеш...
Ама често пати се дешава кога ќе влезеш во возот да посакаш за брзо време да излезеш...

B

Bonux

Гостин
Мака ми е од песната -тате е ганстер (Daddy is a Gangster) ја слушав цели 2 пати у комбинација со спотот бљувотина невидена :sick:...враќај Гулабица како знаете !:oops:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Мака ми е од овај проклет гипс и оваа сјебана десна нога и веќе упм од неа и од се више не се трпе, нервира ме ногу, и боле коа ќе и текне. Damn само се жалам ебати тетката шо сум ебати..

Член од
23 март 2011
Мислења
1.170
Поени од реакции
1.052
мака ми е што не легнав голем дел од девојките кои ми се нудеа кога бев ,,малолетен

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
После се', мака ми е за бугарката.. ако воопшто беше. :unsure:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Мака ми тоа што во нашава земја за огромна жал немаат предност за работа паметните и поспособните и поискусните туку партиските членови и активисти,но и идни гласачи на таа политичка партија.:(

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Mака ми е од се,незнам што ми стануват.чудно чуство.денес цел ден ко помочан снег сум,аее мајката.Се надевам утре ке ми исчеснит чуствово.:(

П

Пепси_

Гостин

Мака ми е оти треба воа да го слушам,а не некој пријател,другар,љубовен партнер,родител. Мака ми е шо никогаш не стоеле зад мојот грб 20 души да ме "туркат" у животот,да ми кажат дека се ќе биде добро,дека тоа е дел од животниот процес - ебен процес.
Мака ми е оти никој не веруе у мене.
Мака ми е шо чуството кога ќе станам знам дека на некој му се вртам низ главата,дека сум му потребен секој ден одамна го нема.

се осеќам како машина.....

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Мака ми е што се прејадов и сега стомак ме боли :)

M

MIL

Гостин
Muka mi e u zadnje vreme so puno sum naiven ali toa mi e od so mi e zal za nekoj osobi...I znaat da me iskoristat u nekoj situaciii I svesen sum za toa ali dusa meka jbg ...ke mi strada dzep I toa e toa :)

Kajgana Shop

На врв Bottom