Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
и јас така им викам на тие што кажуваат исто како мене... :) Ова е исто како да чекаш воз на станица а надвор ладно едвај чекаш да влезеш во возот и да се стоплиш... а до тогаш надвор ќе мрзнеш...

Ама често пати се дешава кога ќе влезеш во возот да посакаш за брзо време да излезеш...

Мака ми е од песната -тате е ганстер (Daddy is a Gangster) ја слушав цели 2 пати у комбинација со спотот бљувотина невидена :sick:...враќај Гулабица како знаете !:oops:

Мака ми е од овај проклет гипс и оваа сјебана десна нога и веќе упм од неа и од се више не се трпе, нервира ме ногу, и боле коа ќе и текне. Damn само се жалам ебати тетката шо сум ебати..

мака ми е што не легнав голем дел од девојките кои ми се нудеа кога бев ,,малолетен

После се', мака ми е за бугарката.. ако воопшто беше. :unsure:

Мака ми тоа што во нашава земја за огромна жал немаат предност за работа паметните и поспособните и поискусните туку партиските членови и активисти,но и идни гласачи на таа политичка партија.:(

Mака ми е од се,незнам што ми стануват.чудно чуство.денес цел ден ко помочан снег сум,аее мајката.Се надевам утре ке ми исчеснит чуствово.:(

Мака ми е оти треба воа да го слушам,а не некој пријател,другар,љубовен партнер,родител. Мака ми е шо никогаш не стоеле зад мојот грб 20 души да ме "туркат" у животот,да ми кажат дека се ќе биде добро,дека тоа е дел од животниот процес - ебен процес.
Мака ми е оти никој не веруе у мене.
Мака ми е шо чуството кога ќе станам знам дека на некој му се вртам низ главата,дека сум му потребен секој ден одамна го нема.

се осеќам како машина.....

Muka mi e u zadnje vreme so puno sum naiven ali toa mi e od so mi e zal za nekoj osobi...I znaat da me iskoristat u nekoj situaciii I svesen sum za toa ali dusa meka jbg ...ke mi strada dzep I toa e toa :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom