Мака ми е!

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Мака ми е зашто немам 3000 евра да си отворам кафе бар во маало. И тоа голема мака ми е зашто се мачам кај друг газда за 10 илјаарки.

само 3 иљадарки требаат??? чисто сумњам...

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
maka mi e sto nerviram nekoi luge a ne go zasluzuvaat toa
maka mi e sto najubavite godini mi pominaa vo nervozi i resavanje i ispravanje na problemi na drugi luge koi ne sum trebalo da gi znam i da gi resavam
maka mi e sto ne sum vo moznost da napravvam rabotite da trgnat na podobro tuku samo na poloso

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
maka mi e sto nerviram nekoi luge a ne go zasluzuvaat toa
maka mi e sto najubavite godini mi pominaa vo nervozi i resavanje i ispravanje na problemi na drugi luge koi ne sum trebalo da gi znam i da gi resavam
maka mi e sto ne sum vo moznost da napravvam rabotite da trgnat na podobro tuku samo na poloso
Исто е и кај мене...(n)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Мака ми е што Скопје има толку лош ноќен живот. Сиромаштија шо да праиш.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Мака ми е што за некои работи сум ограничен :(

Член од
27 февруари 2011
Мислења
66
Поени од реакции
30
Мака ми е зашто сум претерано добар.Мака ми е затоа што и простувам на девојка ми а не заслужува, уствари немам појма зашто го правам тоа.Мака ми е затоа што моите се залагаат да ми платат приватна квота на факултет, а знам дека нема ни да го завршам првиот семестар.Мака ми е од клошари ( Големи наводници""""другар од детство""""").. да му го покажам патот и за фала да добијам ништо... да го однесеш на одмор у грчка све платено..ни фала дури.Мака ми е што размислувам на некој начин повозрасно од моите врсници и неможам да најдам некој со кој ќе направам асален муабет.Мака ми е што ме интересираат проблемите, уствари не, мака ми е што ги сваќам ! Мака ми е што го јадам бедот вечерва.Мака ми е што ја осеќам тешкотијата на животот на млади години..Мака ми е....

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Скршив екран за мобилен од 5000 денари,и сега умирам од мака.тоа е.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Мака ми е што сум Single скоро 2 години :facepalm:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Нека не ти е, вистинското ќе дојде баш кога треба. :)
и јас така им викам на тие што кажуваат исто како мене... :) Ова е исто како да чекаш воз на станица а надвор ладно едвај чекаш да влезеш во возот и да се стоплиш... а до тогаш надвор ќе мрзнеш...

Kajgana Shop

На врв Bottom