Мака ми е!

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Празен мој живот.. која е мојата цел.. талкам.. изгубена.. за кого јас живеам... Како пак вистински да љубам..? Беден живот.. Подобро да патам по некого.. отколку да не љубам никого.. ова бавно темпо ме заспива.. мака ми е... :place:

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Мака ми е што ја изгубив личноста што највеќе ја сакав во животот.
1 година помина без неа, и сеуште фали како првиот ден.
Се надевам дека ме гледа од небото :(

T

Tamora

Гостин
Најмногу ми е мака за работата шо ја немам :D ех ко ќе ми текни бе какви дебили на какви места се наместија а јас ни една обична амалска работа да не можам да си најдам да извадам некоа банка за на одмор , не мора за на одмор за на ајрон мејден де поќе ќефот ќе ми се напрај , свонси и тие во солун ќе иделе арно ама .......

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
мака ми е, од изразот школо никат не гине, море мајку вам божју да се изнај...м бре, еве гледаме шо праете вие писмените, вие со факултетите, вие шо водевте држави 100 години, глеаме на главата ќитки иаме, море одма иницијатива за партија, ПАРТИЈА НА НЕПИСМЕНИТЕ, ДОСТА ВРЕМЕ НЕ ЛАЖЕА ПИСМЕНИТЕ, ВРЕМЕ Е ДА ГО ДИГНЕМЕ СВОЈОТ СТАВ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗЕМАТ РАБОТИТЕ ВО СВОЈ РАЦЕ, ДОСТА НИ Е ОД ОПИСМЕНУВАЊЕ !!!! СМРТ ЗА ПИСМЕНИТЕ СЛОБОДА ЗА НЕПИСМЕНИТЕ

P

puppete dolly

Гостин
Мака ми е шо по којзнае кој пат ме разочара и направи неговата грешка да изгледа како моја и како јас да го изнервирав а не тој мене...Каква глупачка сум
Мака ми е шо неколку смрдени џоинти се поважни од мене....
Мака ми е шо неколку смрдени џоинти секогаш се дел од него, а јас сум здодевна кога зборувам дека треба да си најде работа и да престани да пуши секој е*ен ден...
Мака ми е шо и понатаму си верувам самата во себе дека можам да ги сменам работите....
Мака ми е шо мислам дека нашата љубов ќе среди се...
Мака ми е шо никогаш не сум доволно добра...моите смешни мани се секогаш негов изговор...
Мака ми е шо немам веќе добар соговорник...
Мака ми е шо сум веќе возрасна...
Мака ми е шо треба да учам за колоквиуми
Мака ми е шо немам ни најмал знак дека во иднина ќе биде подобро и дека ќе имам парче мир...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Oдамна не ми е мака за мене, само мака ми е за одредени луѓе што мислат дека има повеќе во животот одошто имаат.
Јас сакам да верувам, и би ми било премногу мило и драго ако е така, но историјата вели дека повеќе има што го нашле светиот грал, негошто.

And on a serious note, мака ми е стварно, макар значело естиди; јебешлигајолосуаг. Тоа.

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Мака ми е од што ми е мачно. Ама како па после, како што кажа Џамбазов - многу ми е мачно, ама после па кога ќе се омачам, ќе се гледам маченце... Тоа па ќе ми мјаука, па од тоа ќе ми биде мачно.. Кога ќе видиш за никаде не си. Мака ми е оти сум за никаде. А дали и за таму.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
мака ми е од гнасни шефови и газди
мака ми е од тоа што за влакно не ми успеваат работиве
мака ми е кога некој во очи ме гледа и ме лаже
мака ми е од другари , пријатели што се од корист
мака ми е кога некој по 100 -ти пат му правам добро кога ке дојде време го нема
мака ми е што нема некоја девојка што ке ме свати како јас неа
мака ми е кога ке се извинам за нешто
најмногу ми е од девојките што треба да ја тепаш да те цени

Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Мака ми е што сум си дозволил некоја себична, празнодушна, амеба од карактер личност, да ми влезе во сите соби од животот. Да се претстави како вистинската, да ме натера да и се посветам, да ја носам на раце, да ги толерирам сите недостатоци, да ја потрошам енергијата, чувствата и времето за неа, за наеднаш кукавички, бесчувствително и себично да покаже дека е всушност шизофренично-болна личност со повеќе лица, која го искористила мојот живот за да одигра една главна улога, оти во нејзиниот живот одсекогаш е статист или ги игра споредните улоги.

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Мака ми е зашто немам 3000 евра да си отворам кафе бар во маало. И тоа голема мака ми е зашто се мачам кај друг газда за 10 илјаарки.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
That depressing moment when you dip your cookie into milk for too long, it breaks off, and you wonder why bad things happen to good people.

Тоа е, такви ствари .. :unsure:

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Maka mi e kd idem do Ohrid a od Skopje pa se do Kicevo se viorat sip'tarski znaminja i gledam edno milion dzamii...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.174
Поени од реакции
13.788
мака ми е дека темава ја прочитав маЈка ми е, си реков што ли се пишува овде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom