Мака ми е!

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
cekaj prijatel na Satori i jas i frliv oko :)
jas te kanam na prosetka vo priroda :)
Значи јас и ти ако му идеме на овој на гости ќе снема шеќер ондак (за мене 3-4 а може и тие се малце) :icon_lol:
Апсолутно нема потреба.Сама си сварив кафе и си се мотивирав.
Да не те трошам на шеќер, со 3 лажици го пијам. :rolleyes:
Хмм, ок де јас само предложив, слободно момци среќно со Сатори :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Мака ми дојде сеа. Седнав да глеам фудбал у дневна и моите беа таму и почнаа како тоа јас само сум џаболебарел за ништо не сум бил заинтересиран итн. А нема врска си се занимавам професионално со спорт и студирам паралено(1 испит ми остана само од 1ва) стварно не ми е јасно што повеќе сакаат. Мака ми беше да па да си напишам. Значи мака ми е од предавањата на стариве.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Мака ми е што не и` купив ништо за роденден на „другарка“ ми.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Мака ми е од животов. Кога ли ќе почнат убавините во животот за коишто сите зборуваат? Има ли место за мене во светов...

Боже во каква депресија сум...

S

Shellshock nam67

Гостин
e prijatele i mene me fati denes, depresija koga si vikam ce mi dojde srekata, da mi trgne napred rabotata, tuku da si zemam edna vrejka da go isturam tamu besot moze ce pomine moze ce dojde podobar den koj znae...

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.455
Поени од реакции
2.008
И мене не ми е денот, Се молам за подобро утре, за прав пат, за искренот, добрина, љубов, почит, разбирање... Се молам да останам при здрав разум во овој апсурден свет...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Тастатурите немаат .com тастер бе. :(
И функцијата на control, alt и delete треба да е под еден единствен тастер. :(
И како може да нема еден единствен интерпункциски знак што би ја имал улогата на „?!“ :(
Маки.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
мака ми е од луѓето шо си зимаат за право да ми кажуваат како да живеам и како да се однесувам !

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
мака ми е од луѓето шо си зимаат за право да ми кажуваат како да живеам и како да се однесувам !
Значи од мнооогу луѓе ти е мака :D

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Мака ми е што овие неколку дена после убавото расположение владее досада.И што сите се прават созреани а тебе те прават несозреан.А огледалото?Е им пука секој пат кога ке се погледнат од преголема самодоверба.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Офтопик, ама прости Nymphadora што те земам на заб...

Секој пат кога некој ќе го напише ова, знај дека нешто сјебал од неспособност, немарност, неукост. Секогаш кога ќе посакаш и сам да го напишеш ова, знај дека си сјебал нешто од неспособност, немарност, неукост.

Kajgana Shop

На врв Bottom