Мака ми е!

С

Сатори

Гостин
Вечерва ми е мака само од сама себе.Каде без сила и волја за победа или амбициозност и надеж?
Каде бе девојче ...

Член од
21 мај 2009
Мислења
197
Поени од реакции
192
Мака ми е од се!!!Од мојот живот, ѓто не знам кој сум јас, немам никого во животов да ме побара, од недовербата во женска ми поради нејзината ситуација од животот. Мака ми е од тоа што немам некоја припадност, не можам да најдам срека во малите работи. Мака ми е од тоа што почнав да одам на психијатар кој ми вика дека ако сум женско ке сум бил курва..... Мака ми е што не можам да најдам другари кои ке ме бараат и ке ги барам, не можам да донесувам одлуки. Често работите ги земам на срце, се плашам од нив. Мака ми е што сум таков и не го знам патот кон промената...... Тешко е што со секоја која ке се измувам залетувам по неа а ако ме прифати нудам врска.... Сам сум и тоа стварно ме иритира..... Често плачам за мојата ситуација, се жалам за се, не можам да најдам занимација, нешто што ке ме исполнува... МАКА МИ Е ОД ЦЕЛИОТ МОЈ ЖИВОТ

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.800
Поени од реакции
11.405
Мака ми е од штокот вчера...ама јбг, иде нова ношт, бела :icon_mrgr:

П

Пепси_

Гостин
Апсолутно нема потреба.Сама си сварив кафе и си се мотивирав.
Да не те трошам на шеќер, со 3 лажици го пијам. :rolleyes:
Значи јас и ти ако му идеме на овој на гости ќе снема шеќер ондак (за мене 3-4 а може и тие се малце) :icon_lol:

Мене мака ми е од шо ми е мака - мака ми е од шо нема кој да ми се јаве на мобилниот и да ми каже ајде на кафе,ајде ваму ајде наму,мака ми е шо се осеќам како безкорисно детенце изгубено во просторот.

S

Shellshock nam67

Гостин
mene od nisto ne mi e maka top su denes epten so energija, za uste 30 min i pukam na trcanje i teretana poslem toa :)

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Мака ми е! Не ми се дигаше саат време вчера!! Е така МНОГУ МИ Е МАКА!

Член од
10 октомври 2010
Мислења
54
Поени од реакции
54
Мака ми е што ме мрзи да си направам кафе сега а толку ми се пие

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Мене ми е мака од ретардираниот свет во којшто живеам,од неговите извртени идеологии,од ниските амбиции на луѓето што се производ на 21 век и од изветоперените приоритети на истите,од одвратниот начин на живеење што владее во земјава.
Мака ми е од тоа да се срамам да се изјаснам како човек,гледајќи во што се претвори поимот Хомо Сапиенс(барем да беа разумни),мака ми е од тоа да гледам како се сквернават поими што за мене се свети,со стереотипи што на останатите им ласкаат,а за мене претставуваат срам.
Мака ми е..:place:

Член од
1 јули 2011
Мислења
51
Поени од реакции
8
mene od nisto ne mi e maka top su denes epten so energija, za uste 30 min i pukam na trcanje i teretana poslem toa :)
Па зошто си пишал на оваа тема ако не ти е мака.Тука е за оние на кои им е мака.
--- надополнето: Sep 18, 2011 10:31 AM ---
Мака ми е што кога се разбудив од спиење се разбудив со главоболка и уште не ми прекинува.

Kajgana Shop

На врв Bottom