Маички со натписи

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ми дадовте идеја, доста кукам по маица со натпис System of down, сега ќе издејствувам и ќе си го отштампам натписот. :vozbud:
Само пази да не згрешиш, „System of a Down“ е правилно. ;)

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Упс. Од толку возбуда, гледаш сум згрешила. Сепак ти благодарам на исправката. ;)

А

Антоние

Гостин
Овие се фантастични, ама пусто една маичка е 24 евра, и плус којзнае колку ќе ме фати испорака до Мк :(

Да не знае некој дали може нешто слично да се направи на маичка овде у Скопје?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Планирам деновиве да направам неколку вакви маички, па дајте некој интересен предлог. Слика или текст, било што :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Вчера во кафана Пелистер (бифшо Дал мет Фу) на плоштад видов тип седеше со типка и типот носеше слична маичка на оваа :)
Само што со сина боја беше Facebook

Патем да ви дадам еден линк кој сигурно ќе ве инспирира http://www.majice-online.com

S

StormRage

Гостин
Барам една слика со текст за на маица... колку шо се сеќавам: имаше слика од АК-47 горе напишано Михаил Калашников (на руски цело беше на руски) долу калибар ова она се за АК47 и башка црвена петокрака не знам дали имаше срп и чекан плус... пред некој ден иста таква видов овде еден носеше ама нема никаде да купам... дали некој може да ми ја најде сликата да си ја испечатам :)?:smir:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
I'm multitalented, i can talk and piss on you at the same time
со ваков натпис имам ама се на се ме кошташе 800 денари:toe: се заебав-и плус такси до пинтијаааааааааааааааааааааааааааа

Член од
23 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
Дали некој може да ми помогне, ме интересира каде можам да најдам маички со натписи од некои рок бендови, и цена? Фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom