Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Колку пари е кај Зелено пазарче,а колку кај Студенскиот дом кај ЈБТ за штампање маица ???

Ке одам деновиве да исштампам една две маици,па ме интересира што како идат цените во двете продавници.

Колку пари е кај Зелено пазарче,а колку кај Студенскиот дом кај ЈБТ за штампање маица ???

Ке одам деновиве да исштампам една две маици,па ме интересира што како идат цените во двете продавници.

Кај студентски со нивна маица у една боја е 600.Со секоја боја си доплаќаш плус 150 че.За квалитет не знам.
Иначе иштампав маица кај зелено минатата недела32549_1341153339971_1565315362_30979676_4072150_n.jpg

За ова со моја маица ми зема 300.Може требаше нешто за очите плус ал ирече ај очите ти се гратис од мене.Иначе квалитето е доста добар.Однеси му на типот слика и ќе ти процени колку пари ќе ти земе.

Маиците се бели, а логото со сомпатичен дизајн се појавува при првиот допир од сончевите зраци.:raz::wink:

Не носи прслук. :icon_cool

Па паметна е, во сегашно време сегде се без прслук само кај нас тука уште се со.:)

Иначе сакам да си направам со натпис, ова...
Im fresh Im fly, Im so damn high
more than 500 horses when I roll by
Im calm Im cool, everything brand new
I dont hand cuff you can get the whole damn crew

Под натписот да пишува...It's Beamer, Benz or Bentley boooy

Колку би ме фатило ова со нивна маица(црна)?

Змај стај ги пак сликите ги нема :)))
maica.jpg

maica2.jpg

WhiteTShirtProject_TopmanDesign02.jpg

Си купив маица знакот демек адидас ама марихуана знакче и на нејзе пишува addicted.......ептен ми се свига :)

Ми дадовте идеја, доста кукам по маица со натпис System of down, сега ќе издејствувам и ќе си го отштампам натписот. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom