МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
shit ондак за ѓабе конкурсот го праеја :D

Читаше до овој пост и наеднаш прекина да читаш? Не гледаш подоле дека коментираат дека ќе се променува?

Одличен избор на серии,БРАВО !!

Очекувам деновиве да најават и некој шоуа ,доста е со серии

Луѓе дали може некој да најде стрим за собранискиот канал и дали воопшто постои такво чудо?

Македонска Телевизија Промо Марко, логото ќе дебитира со почетокот на на новиот дневник, кој треба да почне овој месец.

Поздрав

Македонска Телевизија Промо Марко, логото ќе дебитира со почетокот на на новиот дневник, кој треба да почне овој месец.

Поздрав
Oва мене ми го одговорија :)
--- надополнето: 16 септември 2012 во 22:34 ---
Луѓе дали може некој да најде стрим за собранискиот канал и дали воопшто постои такво чудо?
и јас го барам тој канал ми треба за VLC за да снимам има доста интересни песни народни од архивата

Значи новото лого на МТВ како и новото студио за вести, веќе од оваа сабота ќе го здогледаме...
МТВ ќе го презентира новиот визуелен идентитет на Дневникот во сабота во 19:30, а како специјални гости се најавуваат легендарната спикерка Бранка Станковска и легендарниот глас од Радио Скопје Благоја Крстевски, пренесува дневниот весник „Вест“.
Бранка Станковска се враќа на телевизиските екрани по 25 години од нејзиното пензионирање. По нивниот специјален гостински ангажман, во новото студио на МТВ, кое Станковска го опишува како „феноменално“, ќе се појават новите лица на МТВ, Горан Петрески и Билјана Трендафилова.
Станковска е на 81-годишна возраст и се присеќава дека таа ја отворила телевизиската програма на ТВ Скопје во 1965-та година, пренесува „Вест“
http://www.primetime.mk/branka-stankovska-za-airlija-na-noviot-mtv-dnevnik/

Да не кажаа ТББТ од кога ќе почне?

Да не кажаа ТББТ од кога ќе почне?
Па ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.:D

Па ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.:D

Дека месец дена само ја презентираат серијава си викам кај и да е ќе кажат :)

Така е, само не знам како ќе ги распоредат новите серии, цел ден хит серии? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom