Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Читаше до овој пост и наеднаш прекина да читаш? Не гледаш подоле дека коментираат дека ќе се променува?shit ондак за ѓабе конкурсот го праеја
Читаше до овој пост и наеднаш прекина да читаш? Не гледаш подоле дека коментираат дека ќе се променува?shit ондак за ѓабе конкурсот го праеја
Кога пишував ги немашеЧиташе до овој пост и наеднаш прекина да читаш? Не гледаш подоле дека коментираат дека ќе се променува?
Изгледа не сретнале вакви прашања на испитПа тој прашува дали е точно дека НЕМА да се менува логото.
Овие му одговараат, не, не е точно, значи ќе се мења.
Oва мене ми го одговоријаМакедонска Телевизија Промо Марко, логото ќе дебитира со почетокот на на новиот дневник, кој треба да почне овој месец.
Поздрав
и јас го барам тој канал ми треба за VLC за да снимам има доста интересни песни народни од архиватаЛуѓе дали може некој да најде стрим за собранискиот канал и дали воопшто постои такво чудо?
Па ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.Да не кажаа ТББТ од кога ќе почне?
Дека месец дена само ја презентираат серијава си викам кај и да е ќе кажатПа ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.
Така е, само не знам како ќе ги распоредат новите серии, цел ден хит серии?Па ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.