Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Читаше до овој пост и наеднаш прекина да читаш? Не гледаш подоле дека коментираат дека ќе се променува?shit ондак за ѓабе конкурсот го праеја![]()
Читаше до овој пост и наеднаш прекина да читаш? Не гледаш подоле дека коментираат дека ќе се променува?shit ондак за ѓабе конкурсот го праеја![]()
Кога пишував ги немашеЧиташе до овој пост и наеднаш прекина да читаш? Не гледаш подоле дека коментираат дека ќе се променува?
Изгледа не сретнале вакви прашања на испитПа тој прашува дали е точно дека НЕМА да се менува логото.
Овие му одговараат, не, не е точно, значи ќе се мења.
Oва мене ми го одговоријаМакедонска Телевизија Промо Марко, логото ќе дебитира со почетокот на на новиот дневник, кој треба да почне овој месец.
Поздрав
и јас го барам тој канал ми треба за VLC за да снимам има доста интересни песни народни од архиватаЛуѓе дали може некој да најде стрим за собранискиот канал и дали воопшто постои такво чудо?
Па ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.Да не кажаа ТББТ од кога ќе почне?
Дека месец дена само ја презентираат серијава си викам кај и да е ќе кажатПа ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.![]()
Така е, само не знам како ќе ги распоредат новите серии, цел ден хит серии?Па ако во сабота се презентира новото лого/дневник, би требало од понеделник и со сериите да започнат. Ако не, џабе логото ќе го стават.![]()