Овие претераа. Со овие 2 серии се само најдобра телевизија кај нас!Покрај ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Госип гирл,Спартакус (рекламите за Спартак намалија така да кој ги знае) следно на МТВ е Менталист и Фринџ
![]()
![]()
![]()
Јас се извинувам што ќе ум кажам дека доста каснат. на хтв веќе фринџ пред неколку години идеше сезона 1 и јас таму ја гледав серијата, останатите сезони ги симнав преку нет и може сега да го повторам четивотоПокрај ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Госип гирл,Спартакус (рекламите за Спартак намалија така да кој ги знае) следно на МТВ е Менталист и Фринџ
![]()
![]()
![]()
Знаев дека заборавив некоја.Заборавивте дека и Supernatural ќе ги даваат.![]()
На Universal програмата на кабелските шо ја има, моментално ја даваат втората сезона од Mentalist. Каснат МТВ, но добро е тоа што ја подобруваат и зголемуваат програмската шема.Јас се извинувам што ќе ум кажам дека доста каснат. на хтв веќе фринџ пред неколку години идеше сезона 1 и јас таму ја гледав серијата, останатите сезони ги симнав преку нет и може сега да го повторам четивотоИнаку за тие што прв пат ќе се запознаат со серијата ќе им биде интересно претпоставувам, но колку се таквите по број покрја нет и сателитска не знам.