МРТВ - Македонска радио телевизија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Покрај ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Госип гирл,Спартакус (рекламите за Спартак намалија така да кој ги знае) следно на МТВ е Менталист и Фринџ

:cuc: :cuc: :cuc:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Покрај ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Госип гирл,Спартакус (рекламите за Спартак намалија така да кој ги знае) следно на МТВ е Менталист и Фринџ

Овие претераа. Со овие 2 серии се само најдобра телевизија кај нас! :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.156
Поени од реакции
23.298
Аууу, не е можно ова. Не знам шо да прокоментирам. Во таа чест утре ќе ја платам сметката. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Пресреќен сум за ФРИНЏ! :)

Еве и за Gossip Girl...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Јас се извинувам што ќе ум кажам дека доста каснат. на хтв веќе фринџ пред неколку години идеше сезона 1 и јас таму ја гледав серијата, останатите сезони ги симнав преку нет и може сега да го повторам четивото :) Инаку за тие што прв пат ќе се запознаат со серијата ќе им биде интересно претпоставувам, но колку се таквите по број покрја нет и сателитска не знам.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Страшна работа стана ова со МТВ. Браво!

S

Sheldon Cooper

Гостин
МТВ ќе испадне броj 1 телевизиjа во Македониjа. Од аутсаjдер до првак :) Единствени ќе бидат со толкава понуда на американски квалитетни серии. Шител и Анал 5 немаат ниту една американска сериjа и го отупеjа народов со турско срање.
Добро е кога парите за радиодифузна не одат само во нивните џебови туку и во купување на нови програми.
Големо браво :)

M

MrzaRules

Гостин
Јас се извинувам што ќе ум кажам дека доста каснат. на хтв веќе фринџ пред неколку години идеше сезона 1 и јас таму ја гледав серијата, останатите сезони ги симнав преку нет и може сега да го повторам четивото :) Инаку за тие што прв пат ќе се запознаат со серијата ќе им биде интересно претпоставувам, но колку се таквите по број покрја нет и сателитска не знам.
На Universal програмата на кабелските шо ја има, моментално ја даваат втората сезона од Mentalist. Каснат МТВ, но добро е тоа што ја подобруваат и зголемуваат програмската шема.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.400
Поени од реакции
8.608
Не се радувајте предвреме почекајте пров да видиме па после да коментираме „Браво МТВ ќе биде најдобра тв" , ,да не биде ќе дадат само една сезона од сериите и после пак да почнат со репризи на Тропски Горештини ,Народни приказни,Мечето ушко,Грашковци,Були Були.. сите тие емиувани по незнам кој пат на МТВ 1

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Бравос, супер Фринџ ќе го даваат на МТВ , се повеќе и повеќе ми се допаѓа како работат во МТВ (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom