МРТВ - Македонска радио телевизија

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Од спорт ќе даваат лига на шампиони и лига европа, како и формула 1, а колку што знам и во кошарка некоја лига ќе даваат (јадранска?!). Е сеа, спомна некој македонска лига во фудбал...може да се проба тоа, а дефинитивно би требало да ја земат кошаркарката македонска - таму би имале гледаност многу повеќе. Иначе со серииве се топ - без разлика што голем дел ги изгледале, на тв немаат пројдено, а сега е правото време за тоа, кога се е на турски и индијски! Ми се допаѓа што конечно почнаа да се оправаат и да ги трошат парите што секако ги зимаат! :)

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Што е финтава со МТВ. На МТВ 1 има Ватер Поло, а на МТВ HD има Бокс, со коментар од ватер полото:eek:
Во модерно време тоа се нарекува мулти таскинг. You know.... Кога работиш повеќе работи истовремено... :D :icon_lol:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.974
Поени од реакции
8.315
Пред почетокот на Олимпијадава гледав пишаа на фејсбук дека Златко Калински го пратиле во Лондон
но што дека го пратија кога само коментираше атлетика ,барем да направеше некој интервјуа или некоја репортажа ,вака само се прошетал до Лондон :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Пред почетокот на Олимпијадава гледав пишаа на фејсбук дека Златко Калински го пратиле во Лондон
но што дека го пратија кога само коментираше атлетика ,барем да направеше некој интервјуа или некоја репортажа ,вака само се прошетал до Лондон :D
Kоментираше атлетика, ракомет, кошарка.. а сигурно има некое интервју напраено, коа ќе си дојдат од Лондон ќе го прикажат. А може во текот на вестите и имаат нешто прикажано.
Само замерки да се наоѓа без врска.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Денес дознав дека од есен свои емисии ќе имаат Игор Џамбазов и Трендо. Изгледа МТВ сериозно си ја сфатиле работата.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Кај ги читате овие муабети за МТВ? Или по народ само се пуштени муабети?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кај ги читате овие муабети за МТВ? Или по народ само се пуштени муабети?
Ако мислиш на мене, ми кажа една другарка која работи во друг медиум. Сигурно МТВ не пушта муабети преку мене на форум.

Or is it?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ако мислиш на мене, ми кажа една другарка која работи во друг медиум. Сигурно МТВ не пушта муабети преку мене на форум.

Or is it?
Не мислам на тебе, сите гледам пишуваат од септември од другата година, за 10 години... муабети кои во моментов не гледам некаква разлика за МТВ освен што има пренос од олимпијада.
Ќе ги сопрат сите булшит програми и од септември нови. Искрено не верувам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не мислам на тебе, сите гледам пишуваат од септември од другата година, за 10 години... муабети кои во моментов не гледам некаква разлика за МТВ освен што има пренос од олимпијада.
Ќе ги сопрат сите булшит програми и од септември нови. Искрено не верувам.
Па август сме. Како сакаш да видиш разлика за работи кои ќе бидат од септември? o_O

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Па август сме. Како сакаш да видиш разлика за работи кои ќе бидат од септември? o_O
Тоа и ми е муабетот за 15 дена е септември, мислиш сите досегашни програми ќе ги стават во архива и магично ќе пуштат нови? Јас неверувам. Плус никаде официјално нема ништо, чаршиски муабети само.. А насловот на темата е во сегашно време...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Тоа и ми е муабетот за 15 дена е септември, мислиш сите досегашни програми ќе ги стават во архива и магично ќе пуштат нови? Јас неверувам. Плус никаде официјално нема ништо, чаршиски муабети само.. А насловот на темата е во сегашно време...
Ти гледаш МТВ? Реклами за серииве цело време има. И што има програма па да ја прекинуваат? Реклами за Владата? Празна програма има, само да почнат да прикажуваат.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ти гледаш МТВ? Реклами за серииве цело време има. И што има програма па да ја прекинуваат? Реклами за Владата? Празна програма има, само да почнат да прикажуваат.
Искрено во skip листа ми е и само ако го пишам бројот ја гледам. Живи били па видели еве кај е септември.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.974
Поени од реакции
8.315
Денес дознав дека од есен свои емисии ќе имаат Игор Џамбазов и Трендо. Изгледа МТВ сериозно си ја сфатиле работата.
Игор Џамбазов најверојатно ќе го стават во Бинго ,а Трендо во Милионер
Овака мислам дека ќе биде ,ај да видиме дали ќе се оствари моево мислење :)

M

MrzaRules

Гостин
Нели Џамбазов беше на некоја друга ТВ, бинго водеше или пропадна тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom