МРТВ - Македонска радио телевизија

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И јас мислам дека толку ќе биде од изненадувања за серии. И така од овие сега купиле по 2 сезони само. Од Симпсонови само 1 сезона.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Зависи се од гледаност, ако никој не гледа нема зошто да купуваат понатака.

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Луѓе знае ли некој дали ќе даваат годинава Пренос од оскарите на Мтв?Не сум сретнал реклама дека ќе даваат па затоа прашувам

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не мислам дека тоа може да биде проблем. МТВ сама по себе секогаш прави така. Пред 3 години откупија некои филмови и емисии, па потоа цело време ги репризираа. Сега одеднаш даваат неколку серии, па не верувам дека ќе се потрудат и по нив да продолжат со нови.
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 22:53 ---
Луѓе знае ли некој дали ќе даваат годинава Пренос од оскарите на Мтв?Не сум сретнал реклама дека ќе даваат па затоа прашувам
На Сител ќе ги има, не на МТВ

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Не мислам дека тоа може да биде проблем. МТВ сама по себе секогаш прави така. Пред 3 години откупија некои филмови и емисии, па потоа цело време ги репризираа. Сега одеднаш даваат неколку серии, па не верувам дека ќе се потрудат и по нив да продолжат со нови.
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 22:53 ---

На Сител ќе ги има, не на МТВ
E многу убаво.Ќе го пропуштам годинава сигурно....(n)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.387
Поени од реакции
85.320
И што бидна со ова?
Заврши Спартак пред неколку недели каде и да е и другите серии ќе завршат.
Ќе има нешто друго?
Гледаност на серииве има или пак сите гледаат турци ?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.640
Поени од реакции
48.602
Јас ги глеам секоја вечер, јако ми е дека нема реклами и асално серија неам глеано на ТВ од Сопранови кога идеа на А1 покојна.

Дали имаат глеаданост или не, кур не ме боли, им плаќам такса и со тоа ги плаќам сериите, не им ги плаќа ни Ариљеметал, ни ВИП ни Мобимак, нека ја продужат Спартак да не им ебам тоа хоштаплерите.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Simpsons 2 дена у ред не јебат ....мамата у пичка со НОЖ ! xD

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.976
Поени од реакции
1.246
Ги изгледав вечерва спортските вести, презентер Драган Николовски, одлични анализи за ракометот и ватерполото, прилози за македонскиот фудбал и македонската кошарка, од страна на Тони Стојановски,Горан Стерјов и Драган Николовски, со еден збор (смајли) :cuc:

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Ги изгледав вечерва спортските вести, презентер Драган Николовски, одлични анализи за ракометот и ватерполото, прилози за македонскиот фудбал и македонската кошарка, од страна на Тони Стојановски,Горан Стерјов и Драган Николовски, со еден збор (смајли) :cuc:
Многу професионално се гледа од километар,и многу подобро одколку другине сакати телевизии како шител и анал 5.Нивната спортска редакција им е катастрофа.Само информации знаат да пренесуваат,никакви анализи нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom