МРТВ - Македонска радио телевизија

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Добро де за интернетот сите се фрустрираме ама конкретно на МТВ да се истресуваш.. не е океј :) 1. Не се ко порано 2. Одат кон подобро
ај сеј фак 'ем.... too little to late...
уотевер...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
дека беше темата за мтв и наводната „вау“ нова програмска шема... инаку, јас не гледм ниту една македонска телевизија, бидејќи сите живеат во 90-тите... да не почнам да зборам... ;)
Колку ќе беше добро сеуште да живеат во 90-тите по два филма секоја вечер, нови филмови секоја недела абе мераци

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Дека работата е за мрчење, за мрчење е. Али ја се радувам кога ќе видам асални серии на тв, иако овие на мтв се далеку од асални. Бар за мој вкус. Ама кога најгледаните телевизии спамираат со турски срања ова од мтв е за поздравување. И Телма исто.

Али џабе е, не верувам дека ќе има голем број на луѓе што ќе ги гледаат серииве, што најверојатно ќе значи дека и тие ќе исчезнат и се ќе се сведе на сапунски срања.

Незнам дали треба да ги кривам телевизиите или луѓето, затоа што они даваат тоа што највеќе се гледа.

Член од
13 ноември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
185
Aj pa mozi sega ke ima moznost za izbor na prevod na MTV2...:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.766
Поени од реакции
8.196
Aj pa mozi sega ke ima moznost za izbor na prevod na MTV2...:)
Mислам дека треба да напраат телетекст и да ставаат преводи албански опција на телетекст , па ако сакаш албански ќе си ставиш превод ,да малку ја активираат и МТВ 2 како македонска телевизија ,албанскиот дел да го стават на собранскикиот канал или помалу да е на МТВ 2

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Телетекст превод wat.

Мтв 2 е за другите националности не е само албански. И превод може\треба да оди на македонски на веќе снимени емисии.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Денес ја гледав "Дарма и Грег", добра...ја имав гледано порано...добро освежување во Македонскиот тв етер, да заборавиме малку на турскиве и индиските серии со плачење, убиства, глупости..."Дарма и Грег" е комедија, да не насмее малку. Сега во 19:00 "Симпсонови"... не се пропушта. ;)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.766
Поени од реакции
8.196
Гледав Симпсонови и преводот беше жолт во bold фонт кој веќе не се користи никаде таква боја на преводите ама подобро нешто него ништо

S

Sheldon Cooper

Гостин
доживеав да видам нецензурирана голотија на МТВ, да не сонувам? :D
on-topic: супер е серијава Спартак, уште да беше во 3D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Boston Legal FTW!(y) Браво, браво... Подобро Boston Legal по 15ти пат, отколку било која од турско/индиско/бугарските серии по прв пат. Браво МТВ, ако вака продолжат со добри серии ќе почнам да гледам МТВ почесто! Ако не, ќе гледам само МТВ, пошто на другите телевизии нема што да се гледа!:pipi:
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 23:11 ---
доживеав да видам нецензурирана голотија на МТВ, да не сонувам? :D
on-topic: супер е серијава Спартак, уште да беше во 3D
Ало, ептен зема залет.:pos: Ипак станува збор за МТВ. И нецензурирана голотија и 3D, ти се сакаш од одма. Е па нема. :icon_mrgr:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.766
Поени од реакции
8.196
Спартак беше крвав ,на моменти се запрашав кај им дошло на ум да откупат серија со повеќе крвави сцени ,ама добра беше ми се бендиса серијата

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Мирка и Геро кај Чомовски во емисија оди сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom