- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 762
Теретана во центар на Скопје со вреќа/и за бокс/кик знаете некоја?
Ричи Спорт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Теретана во центар на Скопје со вреќа/и за бокс/кик знаете некоја?
Ричи Спорт
Бев видов ама нема туш јбг, а тоа е must во мојов случај.
По колку се цените во Скопје, и дали знаете теретана добро опремена околу Карпош 1/2 Дебар Маало или Центар, тука негде да биди.
Нема теретана добро опремена
Добро опремени во центар се Атлета и ТЦЦ Плаза - цените се 2100 атлета фулл 1500 3 термина, а во ТЦЦ плаза имаш 1500 за 3 термина утрински месечно другото е над 6000 пакети.
Имаш и поскромни Стронг Гим, Ричи Спорт и слично.
Со зборовите 3 термини сакаш да ми кажеш дека имаш 3 термини месечно односно само 3 пати месечно смееш да вежбаш за тие пари или ме ебаваш?
Со зборовите 3 термини сакаш да ми кажеш дека имаш 3 термини месечно односно само 3 пати месечно смееш да вежбаш за тие пари или ме ебаваш?
Каква е теретаната кај Кузман студентскиот дом? Сега од септември ќе морам да вежбам во Скопје, а таа теретана ми е најблиску, па некој ако сака да ми каже колку е месечна цена, какви се условите внатре, справите....
И каде точно се наоѓа? Внатре во студентскиот дом?
Дали освен Атлета има друга добро опремена теретана во близина на железничка, и ако има како стои со цена ?
Нема теретана добро опремена
Добро опремени во центар се Атлета и ТЦЦ Плаза - цените се 2100 атлета фулл 1500 3 термина, а во ТЦЦ плаза имаш 1500 за 3 термина утрински месечно другото е над 6000 пакети.
Имаш и поскромни Стронг Гим, Ричи Спорт и слично.
6000 денари за теретана, од 1000ка повеќе не се исплати и тоа да можеш секојдневно да вежбаш (повеќе ако има тушеви и тоа макс 1500 со неограничено вежбање).
Таму само да ги гледам справите да не растат мускули или и гратис услуга некоја теткица да не дава![]()