- Член од
- 27 август 2008
- Мислења
- 299
- Поени од реакции
- 49
немој молим те остај ги нека си лечат комплекси со тимови како Црвена Звезда. поздрав до мојот омилен пациент си зне он!Cicajte vardarci, bravo metalurg...
немој молим те остај ги нека си лечат комплекси со тимови како Црвена Звезда. поздрав до мојот омилен пациент си зне он!Cicajte vardarci, bravo metalurg...
Хмммммммм ние сме комплексашите,а вие нас и кога тепате во ЛШ не можете од уста да не извадите. Хејтери искомплексирани,живеат за тоа некој да го надмине резултатски Вардар во Европа........немој молим те остај ги нека си лечат комплекси со тимови како Црвена Ѕвезда. поздрав до мојот омилен пациент си зне он!
Пишав јас што мислев за утакмицатаКај е Сајбер?
Шта речи коју послуку порати ?Дарко Станиќ - шта речи, коју поруку послати?
Навика е веќе ова, ако некој фан на Вардар спомне дека Металург во ракомет или Работнички во фудбал имал лесни противници во Европа, по дифолт е најголем хејтер, и сите после тоа навиваат за овиен клубови па кога ќе победат место да се радуваат на тоа, они пишуваат ПУШИ ВАРДАРДај олабавете малце, претпоставувам дека сите сме тука да му дадеме подршка на Металург у Лш, без разлика дали некој е навивач на Вардар, Металург, или трета екипа.
Мене лично Вардар ми е екипа која ја осеќам као по блиска од Металург, али успесиве годинава на Металург и те како ме прават горд, и те како ме радуваат.
А Загреб бе брат, и тој е горе-долу тука со Металург и пак е втор во група.Ваљда не е и неговата лесна.Може е најлесна ама Металург станува сила, да имаше среќа на крајот со овие нерешените глупави, сега Борис ќе гореше за прво место.Навика е веќе ова, ако некој фан на Вардар спомне дека Металург во ракомет или Работнички во фудбал имал лесни противници во Европа, по дифолт е најголем хејтер, и сите после тоа навиваат за овиен клубови па кога ќе победат место да се радуваат на тоа, они пишуваат ПУШИ ВАРДАР
Треба да се остане реален во некои ситуации.
Метлург годинава има голем напредок во Европа ама тоа многу се должи на лесната група, исто како што лани Вардар играше полуфинале во КПК купот, во голема мера ради противниците кои беа на раб на банкрот
1. Јасно ми е тоа.Навика е веќе ова, ако некој фан на Вардар спомне дека Металург во ракомет или Работнички во фудбал имал лесни противници во Европа, по дифолт е најголем хејтер, и сите после тоа навиваат за овиен клубови па кога ќе победат место да се радуваат на тоа, они пишуваат ПУШИ ВАРДАР
Треба да се остане реален во некои ситуации.
Метлург годинава има голем напредок во Европа ама тоа многу се должи на лесната група, исто како што лани Вардар играше полуфинале во КПК купот, во голема мера ради противниците кои беа на раб на банкрот
За ова може си у право ама па и ние не сме толку без успеси лани полуфинале си игравме додека овие испаднаа мислам дека уште 2 коло како ние сега што испаднавмеБез разлика кој е тимот што не претставува во Европа, секогаш ќе ја има поддршката.. дали Вардар, Металург( Тутунски Комбинат, Повардарие. )
Сеа реално, малце мака им е на навивачите на Вардар за тоа што Металург нижи успеси во Европа, ама ривалството е големо во последните неколку години, и реално е тоа да се очекува.. мислам неможи никој друг да ме убедува дека не е така, секој би сакал да го види својот тим на ова место
Али не треба да се делиме за овакви работи, без разлика што е клубско натпреварување. Не требаше ни да спомени воопшто Боби за Вардар во оваа тема.