- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.695
- Поени од реакции
- 6.058
Во натпреварување кое метлаург неможеше да помине 1/8 финале а Вардар играл три пати полуфинале ете ти а е второ по ранг после лшкое полуфинале вардарци?
Во натпреварување кое метлаург неможеше да помине 1/8 финале а Вардар играл три пати полуфинале ете ти а е второ по ранг после лшкое полуфинале вардарци?
Не бе па ти, кога сум се зезал јасТе молам кажи ми дека не ме зезаш
хихихихихихихихихихихи, КПК!!!!!!! браво за полуфиналето во КПК!!!! и пак изгубивте со 20 гола разлика!!!! нека, нека, битно се радувате!
Незнам за линк, али имам дома викенд издание од Нова Македонија, и на цела страна пишува ОД ПОНЕДЕЛНИК СО НОВА МАКЕДОНИЈА ДО КАРТИ ЗА МЕТАЛУРГ-ХАМБУРГ.Инаку дајте линк од тоа за нова македонија за картите за дуелот со ХСВ.
Не знам како може да коментира кога ниту е од Автокоманда, а не е ни од Скопје....Тоа е тоа, место на победа да се радувате, вие од нас патите <3
Зашто треба да си од Скопје за да коментираш за Металург и Вардар?Не знам како може да коментира кога ниту е од Автокоманда, а не е ни од Скопје....
Како шо напишав погоре немам ништо против Вардар, подеднакво навивам за било која македонска екипа, и не напишав цицај Вардар, туку "вардарци", за кои знам дека потајно се надевате дека ќе изгубат Металург, и посебно за некој 2-3 тројца што цинично хејтаа на темава, да не барам постови."една желба имаш во срце врежана,длабоко во душа сакаш да си Комита"
нешто сериозно не е во ред ако по победа на вашиот тим првата работа која ќе ти текне да ја пишеш е цицај вардар
Браво за Металург,добра афирмација за мак ракометот,се најубаво понатаму во ЛШ.
Прво немаш право да пишуваш од кај сум кога нема везе со глупата поента која сакаш да ја постигнеш, ако е толку битно да се каже, живеам во автокоманда, и сум бил на појше натпревари на Металург отколку ти што си ги глеал Вардар на телевизија годинава, ми се кења од вакви некои коа ќе се избацат ванаби олд скул интернет комити, само двајца тука ги признавам како вистински комити.Не знам како може да коментира кога ниту е од Автокоманда, а не е ни од Скопје....
Дали се двајца или тројца ти сигурно не си отј да кажуваш колку не има и продолжете да си терате муабет за ракомет не мешајте комитиПрво немаш право да пишуваш од кај сум кога нема везе со глупата поента која сакаш да ја постигнеш, ако е толку битно да се каже, живеам во автокоманда, и сум бил на појше натпревари на Металург отколку ти што си ги глеал Вардар на телевизија годинава, ми се кења од вакви некои коа ќе се избацат ванаби олд скул интернет комити, само двајца тука ги признавам како вистински комити.
Не беше тоа коментирање, иди прочитај пак ќе видиш. Може да си од зимбабве и да коментираш за некој натпревар од узбекистан.Зашто треба да си од Скопје за да коментираш за Металург и Вардар?
Ниту сум во комити, ниту сум гледал повеќе од 20-30 натпревари на Вардар во животот.Прво немаш право да пишуваш од кај сум кога нема везе со глупата поента која сакаш да ја постигнеш, ако е толку битно да се каже, живеам во автокоманда, и сум бил на појше натпревари на Металург отколку ти што си ги глеал Вардар на телевизија годинава, ми се кења од вакви некои коа ќе се избацат ванаби олд скул интернет комити, само двајца тука ги признавам како вистински комити.