Не Ќе се омрси кладилницатаСега за сега резултативе ни идат у прилог,ќе се омрси некој у кладилница а?
Ако Барса даде гол да (а за идење во прилог на сите види во темата за тип на денот сите ги пцујат Брага и Лил )Сега за сега резултативе ни идат у прилог,ќе се омрси некој у кладилница а?
Мене баш ми се свиѓаше Хајбери.Аууу колку добри играчи играат на Стемфорд вечерва Само она што му фали на Јуве и ќе му фали за да стигне подалеку во ЛШ е класа напаѓач. Не можи бе со Вучинич и џуџено Џовинко против ѕверови како Луиз, Тери и тие од останатие екипи со кои ќе играат. Ама само како ме нервира тоа малото теренче на Челзи то е чудо едно. Како Арсенал на времето....
Мислам дека ќе се извлече непоразена Валенсија.Битно, Пелегрини не се плашел од Баерн
Еј знам ама се знаеше дека не може све да излезе,а не знам кој луд ја играл барса со 1,10 коефицент.Ако Барса даде гол да (а за идење во прилог на сите види во темата за тип на денот сите ги пцујат Брага и Лил )
Se povredi PiqueБарса игра со Маскерано и Сонг како стопери.
За кого како.Не Ќе се омрси кладилницата
не ме викај луд она ме викаше лудЕј знам ама се знаеше дека не може све да излезе,а не знам кој луд ја играл барса со 1,10 коефицент.
Ама им се повреди Сонг па влезе Пике на негово место мислам.Мислам дека ќе се извлече непоразена Валенсија.
Барса игра со Маскерано и Сонг како стопери.