Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Значи буквално со никаква игра Интер влегува во 1/8.
Вака ако продолжат,според мене од која било екипа ќе отпаднат..
Немаа игра ама имаа шанси Даворе (типично италијански):toe:

конечно ке има само 3 Англиски екипи во 1/8. Ливерпул дефинитивно нема да оди
И 1 да има пак ќе стигне подалеку од било која италијанска :smir:

Инаку гледам Миланезиве нешо се дигаат као да се пласирале у финале, би сакал да се паднеме у 1/8 и да ги спуштиме малце, онака на земја :icon_mrgr

Па од ланското искуство на Милан :helou::helou::helou:
:pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Иначе слушам Ливерпул намерно испаднале oд ЛШ...намерно примиле гол од Лион во 92-ра..бидејќи Рафа сакал да стекне некое искуство во Лига Европа за догодина:pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Иначе слушам Ливерпул намерно испаднале у Лига Европа...намерно примиле гол од Лион во 92-ра..бидејќи Рафа сакал да стекне некое искуство за догодина:pos2:
Јас ќе бидам искрен, без провокации.

Ливерпул ги бие малер со повредени играчи и слично, да.
Меѓутоа газдите им се циции, не даваат е*ан денар за клубот, и клуб со реноме, историја, и големина како Ливерпул не треба(ше) да си дозволи да дојде на тоа ниво.:toe:

Понекогаш и со право е плачко Бенитез.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.197
Поени од реакции
13.066
нека иде у болница сеа се повреди ако не се лажам мурињо ке има главоболки ???:wink:
како можеш да се ситиш дека се повредил балотели???:tapp::tapp::tapp:Па кој сака нека е ,никогаш не сум му се сител на повреда на некој играч!Шо не трпи земјава....Проста маса у п.м.:kesa:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
како можеш да се ситиш дека се повредил балотели???:tapp::tapp::tapp:Па кој сака нека е ,никогаш не сум му се сител на повреда на некој играч!Шо не трпи земјава....Проста маса у п.м.:kesa:
Маката го натерала пријателе...по право кошмарот од вчера :wink:

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
Bez mutu, jovetic, gamberini, zaneti.... Gi mackavme luverpul, hrabro srce ima cela ekipa
Forza Fiorentina per sempre

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Па што да кажеме за завршетоков на групнава фаза...Како прво да им честитам пласман на преостанатите екипи...Како главни изненадувања ги вбројувам испаѓањето на Ливерпул и Јувентус,иако можат да се наречат изненадувања испаѓањето на Волфсбург и влегувањето на ЦСКА Москва понатаму во ЛШ...Пред се другите екипи си ја оправдаа улогата на фаворити...Како главни конкуренти(можеби сеуште е рано да се прогнозира) кои можат најдалеку да стигнат и да се борат за освојување на пехарот од овие 16 екипи кои што влегоа во нокаут рундата ги вбројувам Манчестер Јунајтед,Челзи,Барселона и Реал Мадрид..Мислам дека овие 4 екипи се најголемите фаворити за триуф во лигата на шампионите...но сеуште е рано да збориме,има уште многу до крајот...Значи 16 екипи кои се пласираа во осмина финалето се:Бордо,Баерн,Ман.Јунајтед,ЦСКА Москва,Реал М.,Милан,Челзи,Порто,Фиорентина,Лион,Барса,Интер,Севиња,Штудгарт,Арсенал и Олимпјакос...Преостанува да ја чекаме ждребката за 1/8 на 18 декември...:helou::helou::helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Конечна табела...

Патници во 1/8 финалето и барабаните за ждребот кој ке се одржи на 17.12.2009год во 12ч(мислам дека ке има директен пренос на канал 5)

Прв барабан:
Бордо
Реал М.
Фиорентина
Севиља
Ман Јун.
Челзи
Барселона
Арсенал

Втор барабан:
Баерн М.
Лион