Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Абрее.. хахаха
Тежок меч, секој може да победи. И не очекувам загреани страсти на теренот :)

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Јас реално си прашав дали има нешто повеќе од 15 годишњаци на темава. Ако има, не им требам јас на фановите за да им поставувам основи за дискусија. Веќе реков, немам што да кажам за ниеден од тимовиве годинава, дојден бев да читам.

Ако вие од мене чекате да почнам прв... :)
Chekaj malce, rano e.
Pol' saat pred utakmica! :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Јас мислам дека мечов ќе биде многу поинтересен ако Ливерпул излезе со тимот од мечот со Јанг Бојс а Јунајтед излезе со тимот од мечот со Виган.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Го јадат од почеток на сезона, и сеа коа треба пак да го јадат тие ќе им скинат бодови на Манчестер...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Како навивач на Манчестер мислам дека Фергусон направи многу добра работа. Во последните неколку дена изрази вистинско сочуства на семејствата кој има загубени членови на Хилсбороу. Верувам дека тоа е обид да се намалат тензиите помеѓу двата клуба. И не знам зошто Фергусон е критикуван за ова. Мразете го него затоа што успеа да го престигне Ливерпул по бројот на титули во Премиер Лигата а не заради тоа што изразил сочуство и дал поддршка на луѓе кои претрпеле голема болка. Исто така Се надевем дека нема да има некој провокативни химни ос страна на навивачите на Јунајтед а исто така и фановите на Ливерпул нема да ја пејат ‘whos that dying on the runway’во што се сомневам.​

А натпреварот не ме интересира многу и одвај чекам да помине. Ова стана повеќе од ривалство и стана еден обичен “валкан” меч полн со омраза и се надевам дека нема да има некој непријатни случки како минатата сезона и ќе помине како обичен натпревар во Премиер Лигата, како Њукасал- Тотенхем на пример.Навивачки сакам Манчестер да тепа но ќе бидам многу изненаден доколку победат. Без разлика на формата на Ливерпул во мементов за Јунајтед во последниве години е многу тешко да тепа на Енфилд. Ако победиме тоа ќе биде на начен сличен како на оној од пред неколку години кога Ошеј погоди во последните минути или ќе дадеме гол и потоа Ливерпул ќе доминира без реализација(ова им се случува со послаби тимови но со Јунајтед веројатно ќе биде поинаку).

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако тепа ливерпул, после натпревар, дали суарез ќе му скока на евра како излуден мајмун? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom