Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Заедно со трезвениот Mac))), можевте да ја поставите основата за понатамошна здрава дискусија.

Јас радо ќе се надоврзам на здрав коментар. Па по мене друга реплика, трета и тн.

Но, тоа е. Битно е да се „искаже револтот за глупостите“.
Јас реално си прашав дали има нешто повеќе од 15 годишњаци на темава. Ако има, не им требам јас на фановите за да им поставувам основи за дискусија. Веќе реков, немам што да кажам за ниеден од тимовиве годинава, дојден бев да читам.

Ако вие од мене чекате да почнам прв... :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас реално си прашав дали има нешто повеќе од 15 годишњаци на темава. Ако има, не им требам јас на фановите за да им поставувам основи за дискусија. Веќе реков, немам што да кажам за ниеден од тимовиве годинава, дојден бев да читам.

Ако вие од мене чекате да почнам прв... :)
Јас имам 14 години, и годините не значат ништо.

И да, ние очекуваме ти да почнеш прв, од две причини:

- имаш повеќе од 15 години
- изгледаш најтрезвен, од сите нас кои изнашлакавме глупости на 15 страни

Тоа што не си фан, и не си изгледал ништо, нели, не мора да биде одлучувачка детерминанта; гледај не нас, сме изгледале, па пак не знаеме. Значи, можеш ти, ко најтрезвен.

И возрасен.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас имам 14 години, и годините не значат ништо.

И да, ние очекуваме ти да почнеш прв, од две причини:

- имаш повеќе од 15 години
- изгледаш најтрезвен, од сите нас кои изнашлакавме глупости на 15 страни

Тоа што не си фан, и не си изгледал ништо, нели, не мора да биде одлучувачка детерминанта; гледај не нас, сме изгледале, па пак не знаеме. Значи, можеш ти, ко најтрезвен.

И возрасен.
Пак ја утињаш поентата. Јас не навивам за ниеден од овие два тима. Мене не ми е воопшто гајле дали ќе има дискусија или не. Тоа на вас треба да ви е важно.

Јас дојдов, прочитав 15 страни со глупости и си го искажав мојот револт. Ако имате членови способни за дискусија, ќе си развиете сами. Ако немате, дури и јас да почнам, ќе ја заебете.
Не е некоја тешка математика друже :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Mac))

Quite confusing for my age.

If you can't beat them, join them, eh? :icon_mrgr:
И демек со тебе дискусија ќе праиме?

Што не ти е јасно?
Дојдов, прочитав и се побунив. Не ми е ЛИЧНО толку битно дали ќе правите дискусија за јас да се напнувам и да ви ја создавам. 15 страни читав чисто од сеир, онака како кога гледаш ново видео со глупост од Боки 13ка.

Само, тажното е што пред да почнеш да се "буцкаш", твојот хумор ми беше најдобар од сите на темава...али, ете, сум грешел. :)

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
u picku mater pocnaa da ne karaat na temava izvinete profesori po fudbal i fanovi na Bbilan, Farca, Chelshit i Shinter sto ne vodime diskusija kakva sto vie posakuvate ve molime kazete ni kako sakate da se diskutira na ovaa tema i vednas ke se koregirame..... MORE MARS U PICKU MATER

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И демек со тебе дискусија ќе праиме?

Што не ти е јасно?
Дојдов, прочитав и се побунив. Не ми е ЛИЧНО толку битно дали ќе правите дискусија за јас да се напнувам и да ви ја создавам. 15 страни читав чисто од сеир, онака како кога гледаш ново видео со глупост од Боки 13ка.

Само, тажното е што пред да почнеш да се "буцкаш", твојот хумор ми беше најдобар од сите на темава...али, ете, сум грешел. :)
Јасно е пријателе, јасно е.
Види, нема тема за фудбал што не претрпела „nothing to do here, so i'm leaving“ коментар, кој не допринел за ништо. Така и твојот.
А дека можеше да напишеш нешто, можеше.
Не знам дали очекуваше да го читаш Хегел на темава, ама прости шо си се разочарал. Та од темата, та од мене.
Иако несфатливо ми е начинот да смениш „мислење“ за некого ако се контра на твоето мислење.
Ја на пример, нема да го сменам моето мислење и почит кон тебе, иако на темава имаш неприкладни коментари.

:icon_mrgr:
--- надополнето: 21 септември 2012 во 19:57 ---
Ниско, типичен drunk Liverpool fan... :cenzura:
Памтам, ко играа Јорк и Кол напад, имав почит кон тимот.
Тогаш стварно беа од друг свет.

:icon_lol:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.554
Поени од реакции
3.615
Очекувам тешка победа на Јунајтед од 2- 1,се надевам дека ќе има добар фудбал пред се,фер игра и многу шанси :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.700
Поени од реакции
11.817
додека па јас очекувам лесна победа на Јунајтед :) и осеќам ке има пенал(и)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
You know your team sucks koga najgolem navivach e navivachka.

@Jenu, @ManUTDfans, @GirlsSHOUDGOBACKINTHEKITCHEN, @FOOTBALLISFORMEN!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.420
Памтам, ко играа Јорк и Кол напад, имав почит кон тимот.
Тогаш стварно беа од друг свет.

:icon_lol:
Јеби га, не може секогаш да бидат сакани. Ко што рекла една паметна дама (сигурно ја почитуваш :icon_mrgr: ):
„If you set out to be liked, you would be prepared to compromise on anything at any time, and you would achieve nothing.“

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јеби га, не може секогаш да бидат сакани. Ко што рекла една паметна дама (сигурно ја почитуваш :icon_mrgr: ):
„If you set out to be liked, you would be prepared to compromise on anything at any time, and you would achieve nothing.“
Море мамето нејзино блесаво...:icon_mrgr:
--- надополнето: 21 септември 2012 во 20:15 ---
Kakо заклучи ти кој е најголем навивач?
Баш ме интересира твојата логика:icon_lol:
Aвтоматски му се затвора бравата нему...:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom