Ти бе, добар си или нешо ненаспан си?Овој Ivica^ на сите кои пишуваат муабетите во темата се за никаде им става Лике ко демек сака нешто херој да испадне и наводно сака да чита нормален муабет. Отворете ја првата страна и видете дека токму тој е првиот кој оди оф топик со неговите бедни зборови.. Ама лицемерие.......
Милан моментално е 2 пати посмешен од Ливерпул .neznam kako ama se nadevam na prva pobeda na smesnite liverpul, pobeda na City i +2
Првото да, второто исто да. Сега шо правиме?Ти бе, добар си или нешо ненаспан си?
Штета што немаме алтернатива ние...Милан моментално е 2 пати посмешен од Ливерпул .
Сега фати се за уши и играј оро.Првото да, второто исто да. Сега шо правиме?
Како да играм оро кога сум ненаспан....Сега фати се за уши и играј оро.
Ако мојот коментар беше беден можеше да го прескокнеш и да продолжиш со твоите длабокоумни мисли да ја полниш темава со што би придонел за понатамошни дискусии. Ама ти се надоврза на мојот муабет и испадна победен од мене, јебига.Како да играм оро кога сум ненаспан....
Целата ваква моментална ситуација се должи пред се на твојот прв беден коментар...
На твојот беден коментар се надоврза друга личност не јас и целата ситуација стана каша- попара. Знаеш дека и самиот е така, види на првите страни.Ако мојот коментар беше беден можеше да го прескокнеш и да продолжиш со твоите длабокоумни мисли да ја полниш темава со што би придонел за понатамошни дискусии. Ама ти се надоврза на мојот муабет и испадна победен од мене, јебига.
И Biafran Jet Set ви рече да не ме нервирате, затоа немој да ме нервирате.
Циркус е ова, дај нека ја префрлат у ЧДА темава или нека ги избришат коментариве, на нишо не личи.