Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Biafran Jet Set
Тука 200 коментари глупости се изнапишаа, ти за тие ЧЕТИРИ се фати.
И несме јас и Mac))) тие шо треба да ја почнат дискусија....не играат Барса - Интер (барем мислам дека беше за нив :))....ако не тргне од вас асална дискусија, од тие шо ги имате изгледано сите утакмици годинава убаво, тогаш шо очекувате од мене шо го иам Јунајтед два пати гледано и Ливерпул еднаш, или од Mac))) шо ги нема ни тие ни тие гледано.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Iceboy,

Веќе се осум. Десет души со коментар од типот „да ви се плукнам во темата, кај ви е дискусијата“ и реплики на нив, и ето ти „15 страни ѓубре“.

Секој крај има почеток. И обратно. :icon_lol:

Ти си pametenboy, можеше да акниш асален кометар без разлика на све. Не е ракетна физика темата. :icon_mrgr:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Овој Ivica^ на сите кои пишуваат муабетите во темата се за никаде им става Лике ко демек сака нешто херој да испадне и наводно сака да чита нормален муабет. Отворете ја првата страна и видете дека токму тој е првиот кој оди оф топик со неговите бедни зборови.. Ама лицемерие.......
Ти бе, добар си или нешо ненаспан си?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Како да играм оро кога сум ненаспан....
Целата ваква моментална ситуација се должи пред се на твојот прв беден коментар...
Ако мојот коментар беше беден можеше да го прескокнеш и да продолжиш со твоите длабокоумни мисли да ја полниш темава со што би придонел за понатамошни дискусии. Ама ти се надоврза на мојот муабет и испадна победен од мене, јебига.
И Biafran Jet Set ви рече да не ме нервирате, затоа немој да ме нервирате.

Циркус е ова, дај нека ја префрлат у ЧДА темава или нека ги избришат коментариве, на нишо не личи.

S

Stivie G

Гостин
Ако мојот коментар беше беден можеше да го прескокнеш и да продолжиш со твоите длабокоумни мисли да ја полниш темава со што би придонел за понатамошни дискусии. Ама ти се надоврза на мојот муабет и испадна победен од мене, јебига.
И Biafran Jet Set ви рече да не ме нервирате, затоа немој да ме нервирате.

Циркус е ова, дај нека ја префрлат у ЧДА темава или нека ги избришат коментариве, на нишо не личи.
На твојот беден коментар се надоврза друга личност не јас и целата ситуација стана каша- попара. Знаеш дека и самиот е така, види на првите страни.
И те молам не мудрувај со твоите коемнтари дека темата треба да биде во ЧДА и слично.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Ај Ilumious банирај ме од темава за правдата да биде задоволена.

S

Stivie G

Гостин
Која правда бе? Направи цела збрка, сега правда ќе бара....Ама памет.........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom