Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Имаше еден со од Арсенал играчите правеше споредба, па убаво ги начукаја во меѓусебниот.
Aха. И?

Ако тепа Ливерпул утре, тогаш ќе се потврдат постовите од погоре?

S

Stivie G

Гостин
Клеверли не е добар млад играч,не игра во репрезентација?Не излезе од школата на Манчестер Јунајтед?
Велбек исто од школата на Манчестер Јунајтед,игра за англиска репрезентација....

Не треба многу пување друже.
Дете никој не ја спомна вашата школа, гајле ми е мене кој имате. Во овој случај зборувавме за младите на Ливерпул. Бараше одговор ти дадов, мислам јасни сме.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:29 ---
Имаше еден со од Арсенал играчите правеше споредба, па убаво ги начукаја во меѓусебниот.
Стерлинг, Сусо, Шелви се играчи кои ќе го водат Ливерпул понатама така да твојот пост паѓа во вода. Не правев никакви споредби на моменталниот прв тим туку на младите.....
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:30 ---
Истиот е бе :pos:
:facepalm:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Шом ова ти е толку многу смешно значи нешто не е у ред со тебе.....

А ова :гомце: е одраз на самиот тебе. Не можеш да се спротиставиш со зборови па јадењето гомна ти е единствен спас.....
епа брат, кога отвараш тема, на некој јавен форум, у случајов најмасовен у државава, ако ништо друго треба да се придржуваш до правилата за непристрасност, кога читаш новина или слушаш вести не бараш мислење од новинарот туку бараш да ти каже што се десило, у случајов што ќе се деси... исто и овде у првиот пост пожелно е да бидеш непшристрастен и да им објасниш на луѓево која е темава, зошто е отворена и што сакаш да најавиш, па надолу у постовите после можеш да лаеш колку сакаш! Вака ќе изреагирав за било кој тим или играч да беше отворен вовед на тема, дури и за ливерпул, шкендија или буквално кој било, треба малце да се подигне свест, треба да бидеш писмен за да предводиш една тема на форум.........

2

~2A

Гостин
Kenny Dalglish:
"When the Hillsborough disaster happened back in 1989, Sir Alex Ferguson was straight on the phone to offer his help in any wayhe could.People out there have different opinions about him.
Some love him, some hate him, but when something terrible happens, like Hillsborough, Alex is one of the first asking what he can do.So although there is an intense rivalry between Manchester United and Liverpool , it would never prevent Alex from offering his assistance, which is exactly what he did back then."

Што би рекле ливерпулци "лицемерство на дело". :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Дај само одговори ми, што мислиш кој има подобар тим во моментов Ливерпул или Јунајтед? Не ми праи муабет ни за историја ни за иднина. За сегашност ме интересира.
:tapp:. Јас за што го цитирав сега он на шо ме носе.........Сегашноста вика дека Ливерпул освои Карлинг Куп а вие ништо....Ете ти го одговорот....
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:47 ---
Kenny Dalglish:
"When the Hillsborough disaster happened back in 1989, Sir Alex Ferguson was straight on the phone to offer his help in any wayhe could.People out there have different opinions about him.
Some love him, some hate him, but when something terrible happens, like Hillsborough, Alex is one of the first asking what he can do.So although there is an intense rivalry between Manchester United and Liverpool , it would never prevent Alex from offering his assistance, which is exactly what he did back then."

Што би рекле ливерпулци "лицемерство на дело". :icon_lol:
Голема работа. По Минхен Ливерпул му дал играчи на Јунајтед па што....

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
:tapp:. Јас за што го цитирав сега он на шо ме носе.........Сегашноста вика дека Ливерпул освои Карлинг Куп а вие ништо....Ете ти го одговорот....
Не сум за Јунајтед.
Кај го отерав муабетот, ти кажуваше дека во иднина ќе сте имале ептен јак тим, ја те донесов на сегашност.
А ако глеаш по тој еден е*ан куп дека имате подобар тим, лани Бирмингем беше подобар од вас? Пошто ко што памтам вие ништо не освоивте а тие го освоија Карлинг.

S

Stivie G

Гостин
А и кој ви е тој Сусо бре ?
Сусо е дрво кое игра за шпанската репрезентација(19) каде е стандарден првотимец и со која моментелно е европски шампион. Првотимскиот статус ми е загарантиран не затоа што е добар играч туку бидејки потекнува од многу богато семејство.
Исто статусот на првотимец во резервите на Ливерпул го добил бидејки вујко му бил еден од газдите на тимот...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Историјата утре нема да врши голема улога. Ниту пак, ќе се знае иднината.

Ќе се знае само колку пива ќе втерам....:vozbud:

S

Stivie G

Гостин
Не сум за Јунајтед.
Кај го отерав муабетот, ти кажуваше дека во иднина ќе сте имале ептен јак тим, ја те донесов на сегашност.
А ако глеаш по тој еден е*ан куп дека имате подобар тим, лани Бирмингем беше подобар од вас? Пошто ко што памтам вие ништо не освоивте а тие го освоија Карлинг.
Ај земи одново прочитај постовите кој прв почнал дека има иднина па после ми филозофирај. Сигурно дека нема да напишам дрва сме и слично кога некој у меѓувреме си го фали неговиот тим дека има иднина.....

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:47 ---

Голема работа. По Минхен Ливерпул му дал играчи на Јунајтед па што....
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH DECKO TI SI MI IDOL ZIMI SE

SAKAS DA KAZES DEKA SO TOA STO LIVERPUL OSVOI MICKEY MOUSE CUP, IMA PODOBAR TIM I IMAL POUSPESNA SEZONA OD UNITED?????

l:pos::tapp::facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Не сум за Јунајтед.
Едно прашање по што се одредува подобар тим?
Пошто за секој навивач неговата екипа е најдобра.
Ама ако нема титули џабе.
Бирмингем имаше успешна сезона пошто освои куп ама од друга страна отпаднаа од лига.

S

Stivie G

Гостин
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH DECKO TI SI MI IDOL ZIMI SE

SAKAS DA KAZES DEKA SO TOA STO LIVERPUL OSVOI MICKEY MOUSE CUP, IMA PODOBAR TIM I IMAL POUSPESNA SEZONA OD UNITED?????

l:pos::tapp::facepalm:
Исто и ти ми беше идол на времето Кими :свиркам:.
Да, тоа сакам да кажам, ние нека освојуваме секоја година Карлинг Куп, твојот тим секоја година нека биде втор па биди си ти среќен и задоволен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom