Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
ловџии?А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?
ловџии?А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?
Они се во цутот на младоста.А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?
Не можеш да споредуваш маж со жена, на жените репродуктивните способности им завршуваат на 30 до 35 години а доколку се одлучи да има деца толку доцна шансите за аутизам или други ретки болести се рапидно зголемени. На англиски има многу добар термин за тоа.А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?
Mnogu jak izvor, quora, kade sekakvi randomci ti davaat odgovor.Не можеш да споредуваш маж со жена, на жените репродуктивните способности им завршуваат на 30 до 35 години а доколку се одлучи да има деца толку доцна шансите за аутизам или други ретки болести се рапидно зголемени. На англиски има многу добар термин за тоа.
Баш затоа што на 30 жената е во цутот на животот ништо страшно нема да биде сингл, па за да земе со кучиња да се занимава. Проблемот не е у тоа што прибираат, туку немаат појма што сакаат и ја тука би го потенцирал моментот. Има и еден мал проблем овде, пошто ние до вчера со дрвено рало оравме, а Холивуд ви сервира романтики и што ја знам што, на кои очигледно некои личности се залетуваат.Веројатно најубавите жени на планетава се во своите триесетти години и со тоа се согласуваат повеќето мажи на форумов. Отворете ги само темите во кои се постираат привлечни жени и ќе се уверите. А све друго што се пишува тука може само да се дефинира со терминот просечност, површност и плиткост.
Да, постојат жени што се прибирливи, можеби заради минати убави или неубави искуства, или па едноставно еволуирале. Ама па тоа е полово неутрално. Прибирливоста може да ја остави жената (па и мажот) сингл точно, но компромисот со нечии желби може да ги доведе во незадоволителна и токсична врска. Така да, на крајот од денот секој си живее со својот избор.
Штом се здрави и прави, никој не е за жалење. Владе не вика дека се за жалење, туку како грижлив комшија , сограѓанин, сака да им укаже, додека сеуште имаат време, вниманието и енергијата да ја насочат на друго место.Pa aj kazhi sea iskreno, koj e tuka povekje za zalenje, tie ili ti?
Brat sea me zbunuvate stvarno.Не можеш да споредуваш маж со жена, на жените репродуктивните способности им завршуваат на 30 до 35 години а доколку се одлучи да има деца толку доцна шансите за аутизам или други ретки болести се рапидно зголемени. На англиски има многу добар термин за тоа.
Додека маж може да има деца и на 70 години доколку си го оддржува здравјето (пр. Трамп). Што сакам да кажам, жените после 30 ги фаќа криза пошто знаат дека ги профуцкале плодните години и изгубиле најдоброто време на курвање и пиење па сега веројатно ќе останат сами до крај на животот, но никој не им е крив затоа туку требало да мислат на време.
Владе не вика дека не е убава, туку дека шета џукели наместо деца.Веројатно најубавите жени на планетава се во своите триесетти години и со тоа се согласуваат повеќето мажи на форумов. Отворете ги само темите во кои се постираат привлечни жени и ќе се уверите. А све друго што се пишува тука може само да се дефинира со терминот просечност, површност и плиткост.
Да, постојат жени што се прибирливи, можеби заради минати убави или неубави искуства, или па едноставно еволуирале. Ама па тоа е полово неутрално. Прибирливоста може да ја остави жената (па и мажот) сингл точно, но компромисот со нечии желби може да ги доведе во незадоволителна и токсична врска. Така да, на крајот од денот секој си живее со својот избор.
Вака кога ти ги читам писанијава, се повеќе ми станува јасно зошто некоја 30+ сингл пре би да шета куче, отколку некој што за себе мисли дека е маж, само затоа што има машки полов орган.Не можеш да споредуваш маж со жена, на жените репродуктивните способности им завршуваат на 30 до 35 години а доколку се одлучи да има деца толку доцна шансите за аутизам или други ретки болести се рапидно зголемени. На англиски има многу добар термин за тоа.
Додека маж може да има деца и на 70 години доколку си го оддржува здравјето (пр. Трамп). Што сакам да кажам, жените после 30 ги фаќа криза пошто знаат дека ги профуцкале плодните години и изгубиле најдоброто време на курвање и пиење па сега веројатно ќе останат сами до крај на животот, но никој не им е крив затоа туку требало да мислат на време.
Kaj ebaciste pa i vidovit .Abe brat, toa probuvam ja da ti kazham, ne izgubile oni sekakov interes za mazhi tuku striktno za tebe.
Dodusha malku pogreshen e tuka terminot izgubile posho za da izgubat trebalo prethodno da imaat interes za tebe, ama nejse i kjorava kokoshka ke pogodi nekoe zrno pa taka i valjda si kjaruel nesho chat pat, ama sea i toa go nema pa ti kako odbranben mehanizam si razvivash teorii i si smisluvash nekoi termini koi treba da bidat neshto kako navredlivi.
Ali ete da go ignorirame toa i da ja prifatime tvojata teorija (ne za drugo mi deluvash baagi osetlivo i ranlivo, strav mi e da ti go krsham filmot).
Livadarkive ne se ebat posho ne sakaat, ti ne se ebesh deka nemash so kogo. Oni sami izbrale celibat, ti si vo prinuden celibat (guglaj incel, mozhe i toj termin kje ti se zasviga )
Pa aj kazhi sea iskreno, koj e tuka povekje za zalenje, tie ili ti?
Ja te sfakjam tebe, ti si zhiveel u nekoe ubeduenje sho se shiri po krugovute na stari ergeni kako zhenive posle 30ka nemaat izbor, im otishol vozot pa sea kje mora da spushtat epten kriteriumi i ti avtomatski kje mozhesh konechno da gi ebesh jakite pichki koi si mozhel samo da gi sanjash a drugi gi ebele.
Ali jbg zhivotot ti priredil neprijatno iznenaduvanje pa sea ickasha i dzukelite deka se popozhelni od tebe
Zhivote, sarmo vo kutija od sladoled
Ne be, vrska nemas. Cela rabota e sto nema vistinsko drugarstvo povekje pa da ti platat nekoja tajno i da ti krenat ego do plafon.Владе плачи пазаров за увоз на препарати што зголемуваат либидо, и за секс играчки
NeДали ливадaрка е модерно име за кучкарка!?
А разликата е во....што!?????