Ливадарки

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.664
Поени од реакции
37.641
ni do tolku ochaen na forum da baram zenki,
a ushte pomalce da me brani karikatura ko bijons ( i ne daj bozhe da me snajde toa odma si stavam jazheto na vrat):popce:
...оооооо ливадо некосена (ливадинка), начинот само како пишуваш за женска особа е доволно да се сознае на кој левел од култура си, ццццц, „ќе ставел јаже на врат“, тоа нешто ме предизвикуваш?!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.918
Ne be brat ti kazhav ednash, ne sum ja ni alfa mazjak ni ebachishte ama pa ne sim ni do tolku ochaen na forum da baram zenki, a ushte pomalce da me brani karikatura ko bijons ( i ne daj bozhe da me snajde toa odma si stavam jazheto na vrat):popce:
Nema veza teraj si go filmot, analiziraj gi sea pa site sho kje te odjebat pa chekame nekoj nareden vikend da otvorish tema za singl zhenski 30+ sho zhiveat na treti sprat bez lift i radi toa nejkat nisho so tebe. Toa deka epten si zasekiran za niv a ne deka patis od zapechenost

P.S. poimot livadar se koristi u sasvim druga konotacija sho nema dopirna tochka ni so seks ni so kuchinja, ama aj da ne ti krsham ater, gleam epten ti se prai kejf toj poim koa kje go upotrebish makar i pogreshno, nema smisla da ti go zgasnam toj zrak svetlina vo tvojot napaten zivot :D
Ebaciste si, batali toa lazna skromnost.
Te setivme odma ;)
P.s da da, ete imalo dve znacenja na zborot livadarka. Procitavme ne se sekiraj. Sega ete ke mora da pravite razlika vo koj kontekst se koristi, nema treto. Dali za planinarka po ramni stazi ili za zena od 30+ koja od nigde nikade i se javila zelba da cuva kuce, da vezba joga i ja razocarale mazite ili izgubila sekakov interes za niv.

Член од
17 јануари 2020
Мислења
77
Поени од реакции
170
Ebaciste si, batali toa lazna skromnost.
Te setivme odma ;)
P.s da da, ete imalo dve znacenja na zborot livadarka. Procitavme ne se sekiraj. Sega ete ke mora da pravite razlika vo koj kontekst se koristi, nema treto. Dali za planinarka po ramni stazi ili za zena od 30+ koja od nigde nikade i s:pos:e javila zelba da cuva kuce, da vezba joga i ja razocarale mazite ili izgubila sekakov interes za niv.
Abe brat, toa probuvam ja da ti kazham, ne izgubile oni sekakov interes za mazhi tuku striktno za tebe.
Dodusha malku pogreshen e tuka terminot izgubile posho za da izgubat trebalo prethodno da imaat interes za tebe, ama nejse i kjorava kokoshka ke pogodi nekoe zrno pa taka i valjda si kjaruel nesho chat pat, ama sea i toa go nema pa ti kako odbranben mehanizam si razvivash teorii i si smisluvash nekoi termini koi treba da bidat neshto kako navredlivi. :D
Ali ete da go ignorirame toa i da ja prifatime tvojata teorija (ne za drugo mi deluvash baagi osetlivo i ranlivo, strav mi e da ti go krsham filmot). :cenzura:
Livadarkive ne se ebat posho ne sakaat, ti ne se ebesh deka nemash so kogo. Oni sami izbrale celibat, ti si vo prinuden celibat (guglaj incel, mozhe i toj termin kje ti se zasviga :D)

Pa aj kazhi sea iskreno, koj e tuka povekje za zalenje, tie ili ti?

Ja te sfakjam tebe, ti si zhiveel u nekoe ubeduenje sho se shiri po krugovute na stari ergeni kako zhenive posle 30ka nemaat izbor, im otishol vozot pa sea kje mora da spushtat epten kriteriumi i ti avtomatski kje mozhesh konechno da gi ebesh jakite pichki koi si mozhel samo da gi sanjash a drugi gi ebele.

Ali jbg zhivotot ti priredil neprijatno iznenaduvanje :place: pa sea ickasha i dzukelite deka se popozhelni od tebe :pos:
Zhivote, sarmo vo kutija od sladoled :ROFLMAO:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Poentata be Nakjo. Poentata.
Patem receno maz sto kisni po kladilnici najcesto e seksualno aktiven maz. Sigurno nema da odbie zensko drustvo radi livce deka ke pisel.
Luvadarka naprotiv od druga strana e nedostapna zena, nema nikakva zelba za druzba so maski pol, uste pomalce seks. Si ima toj nejzin mal svet i okolu nego kineski zud.
I ne, ne bile ljubiteli na kucinja, planinarenja, jogi i neznam sto od sekogas tuku magicno im se javuva toj afinitet odma posle 30+, sekako ako se ispolneti nekoj kriteriumi prethodno koi ocigledno ili ne gi procitavte ili se napravivte deka ne gi procitavte. Pred toa si imale sosem ajde ke recam poinakov socijalen zivot.
Raka na srce oddamna nemam videno tolku pravenje na tri i pol, glumenje ludilo, relativiziranje, defokusiranje, razvodnuvanje na muabetot i sto li ne. Obicno toa sleduva koga ke pogodis necij zivec :cautious: .
I kade najdovte povrzanost so nekoj sto cuval i cuva milenik cel zivot so livadarkite. Tie bas e i naglaseno deka prethodno nemale nikakva zelba, interes ili bilo sto povrzano so milenici.
Ок тогаш.Пошто прв пат слушам за тие ливадарки што преку ноќ се снабдиле со куче од х или у причини сеа ке се исклучам од темава да не ја промашуем поентата

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Poentata be Nakjo. Poentata.
Patem receno maz sto kisni po kladilnici najcesto e seksualno aktiven maz. Sigurno nema da odbie zensko drustvo radi livce deka ke pisel.
Luvadarka naprotiv od druga strana e nedostapna zena, nema nikakva zelba za druzba so maski pol, uste pomalce seks. Si ima toj nejzin mal svet i okolu nego kineski zud.
I ne, ne bile ljubiteli na kucinja, planinarenja, jogi i neznam sto od sekogas tuku magicno im se javuva toj afinitet odma posle 30+, sekako ako se ispolneti nekoj kriteriumi prethodno koi ocigledno ili ne gi procitavte ili se napravivte deka ne gi procitavte. Pred toa si imale sosem ajde ke recam poinakov socijalen zivot.
Raka na srce oddamna nemam videno tolku pravenje na tri i pol, glumenje ludilo, relativiziranje, defokusiranje, razvodnuvanje na muabetot i sto li ne. Obicno toa sleduva koga ke pogodis necij zivec :cautious: .
I kade najdovte povrzanost so nekoj sto cuval i cuva milenik cel zivot so livadarkite. Tie bas e i naglaseno deka prethodno nemale nikakva zelba, interes ili bilo sto povrzano so milenici.
Владе плачи пазаров за увоз на препарати што зголемуваат либидо, и за секс играчки :D

Член од
3 март 2021
Мислења
585
Поени од реакции
1.007
Одговорот е многу едноставен..
..се ебат со нив

Инаку многу недоебани 30+ баби одат на геј паради и слични "културни" манифестации за да добијат внимание, не за џабе 80% таму се жени од тој тип, тоа се напатени и намачени души.
Кое е решението и како да им се помогне? - Да не им се обраќа ни грам внимание

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.714
Поени од реакции
35.467
А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?:cautious:

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.876
Поени од реакции
36.921
А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?:cautious:
Во групата на независни и сочувствителни потенцијални идни сопрузи, спремни да ја жртвуваат својата слобода и да се грижат за друго битие.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.714
Поени од реакции
35.467
отвори друга тема, оваа е за жените :cool:
Немам комшија 30+ сингл што шета куче, па не можам соодветно да го претставам психолошкиов експеримент.

Kajgana Shop

На врв Bottom