- Член од
- 13 јануари 2016
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 50
А на катизма како се движат отприлика цените за лежалки/пијалак?
па ваљда е различно од тоа кој период одиш, еве на пример крај на август за 8е имаш паркинг и сет лежалки и чадор, вц...додека во друг бар (Копла)10е по човек за лежалка ама затоа ке имаш сеф и ако ради некоја околност мораш кешот со себе да го носиш ке си платиш и ке ќутишА на катизма како се движат отприлика цените за лежалки/пијалак?
По 8 евра.А на катизма како се движат отприлика цените за лежалки/пијалак?
Одете во Ресен или Валандово.Некој општо да ми објасни, како се движат цените за престој во Крф/Лефкада/Закинтос/Кефалонија? Кој остров препорачувате за млади ?
Планот е јас и девојка ми Планот е Август/Септември. Каков било престој, млади сме па не планираме многу време да поминуавме во апартманот. Која би била најевтина опција? Туристичка агенција или АирБНБ+наш превоз?
За на остров ти треба превоз - дали своја кола или рентакар.Некој општо да ми објасни, како се движат цените за престој во Крф/Лефкада/Закинтос/Кефалонија? Кој остров препорачувате за млади ?
Планот е јас и девојка ми Планот е Август/Септември. Каков било престој, млади сме па не планираме многу време да поминуавме во апартманот. Која би била најевтина опција? Туристичка агенција или АирБНБ+наш превоз?
Каква глупост.На Лефкада кај и да спиеш ќе се утепаш од возење до плажа
Нема поголема глупост од тоа да одиш на остров и да видиш само 2 плажи од толку многу, а особено што сите на западниот и на јужниот дел од островот се убави и различни.Каква глупост.
Јас бев со бус куп пати до Лефкада и сместен Агиос Никитас.
Најубавата плажа Milos е тука, заедно со Катизма.
Јас пешачам бааги и ми беше погодено многу.
да, само тоа видов, даНема поголема глупост од тоа да одиш на остров и да видиш само 2 плажи од толку многу, а особено што сите на западниот и на јужниот дел од островот се убави и различни.
Џабе си отишол.
Одличен автопатНекој што бил на Лефкада да сподели каков е патот за патување до таму?
Конкретно мислам, каков е патот кога ќе завртиш онде кај Солун десно, каков е патот натаму? Пошто нигогаш не сум патувал на тој дел. Автопат ли е? Има ли патарини и како се движат? Убав ли е како кога одиме (пример) надоле накај Атина?
Некој што бил на Лефкада да сподели каков е патот за патување до таму?
Конкретно мислам, каков е патот кога ќе завртиш онде кај Солун десно, каков е патот натаму? Пошто нигогаш не сум патувал на тој дел. Автопат ли е? Има ли патарини и како се движат? Убав ли е како кога одиме (пример) надоле накај Атина?