Лефкада

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Не сум бил, ама не дека е лошо во Нидри, туку убавите плажи се на другата страна на островот.
Тоа ми беше зборот дали е лошо во споредба со истокот или е општо лошо.

Sent from my ZTE Kis II Max using Tapatalk

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не е општо лошо, лошо е во местоположбата, ама затоа е поголемо и поживо од Агиос Никитас и Василики, сеа не очекувај којзнае каков ноќен живот и дешавки, такво нема никаде на Лефкада, сепак тоа е место за друг тип одмор.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Не е општо лошо, лошо е во местоположбата, ама затоа е поголемо и поживо од Агиос Никитас и Василики, сеа не очекувај којзнае каков ноќен живот и дешавки, такво нема никаде на Лефкада, сепак тоа е место за друг тип одмор.
Аха значи за нормален одмор го бива. А за истокот 3-4 дена мислам дека се доволни. За ноќен живот и не очекувам нешто спекталуларно.
Доколку има некоја патека за шетање/трчење би било одлично, или можеби нешто блиску што може да се испешачи.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Ги имаш помешано страните, Нидри е на исток.

Член од
7 јули 2014
Мислења
4
Поени од реакции
0
Vo juli ke odeme na odmor so decko mi, pa bi sakala da Ve prasam dokolku nekoj e bil dali se ode seuste na plazata Egremni, i dali na bilo koja plaza ima letanje so palaglajder ili drugi aktivnosti :D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.317
Поени од реакции
11.697
Vo juli ke odeme na odmor so decko mi, pa bi sakala da Ve prasam dokolku nekoj e bil dali se ode seuste na plazata Egremni, i dali na bilo koja plaza ima letanje so palaglajder ili drugi aktivnosti :D
zosto da ne se ode na egremni? zaradi so zemjotresot toA?? ako e radi toa,neznam dali se odi.
Inace na kathisma ima letanje so paraglajder ama ne bi ti preporacal.40 i 60 evra se turite a traat mnogu kratko,ne e nekoe posebno dozivuvanje.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.578
Јас слушнав дека е веќе среден приодот до егремни.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Јас слушнав дека е веќе среден приодот до егремни.
Не е среден, и тешко дека ќе биди сезонава. Се оди само со брод (small trips) Нидри- Агиофили -Кацики- Егремни. Инаку моментално нема ни што да се види на Егремни. За параглајдери имаш на Катизма, и во Нидри оние како параглајдер што ги влечи скутер од водата.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.317
Поени од реакции
11.697
toa sto se ode so brodovi ne e istata plaza(egremni).Taa plaza preku brodot e nekoja diva plaza i samo vie se kapite tamu so brodot sto ste :D

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
toa sto se ode so brodovi ne e istata plaza(egremni).Taa plaza preku brodot e nekoja diva plaza i samo vie se kapite tamu so brodot sto ste :D
Не знам искрено, така се понудите не сум бил јас, на големото крстатење не оди Егремни. Инаку патот е распукан и нема пристап до плажата.
П.С За тие што ќе шетат по островот гледајте да одите по магистралата немојте да "кратите" по споредните патишта бидејќи многу од нив се распукани од земјотресот.
П.П.С врткајте се околу крузерите во нидри или прашувајте ги дечките по плажите што нудат крстарења има македонци и срби кои ќе ви помогнат доста.

Член од
7 јули 2014
Мислења
4
Поени од реакции
0
Od agencijata preku koja rezerviravme ni kazaa deka ne se dozvoluvalo da se ode na Egremni poradi zemjotresot, a za so krstarenjata ne znam.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Прочитав некаде на странски форум пред еден месец дека до Егремни и Галос не се одело со кола, а многу од поспоредните патишта на западниот брег биле во лоша состојба. Штета навистина, Егремни и Галос се едни од најубавите плажи на островот.

Член од
1 април 2015
Мислења
6
Поени од реакции
1
Zdr. Ovaa godina planiram da odam na lefkada no ne sum siguren. Jas licno sakam da odam na mesto kade shto nokje na primer moze da se iskaca da se proseta da ima prodavnicki za obleka i takvi stvari, nemora da ima disko ili takvi nekoi. Kako sto gledam po slikive na net nekako mestava vo lefkada mi se kako selca i imaat samo kukji i shuma. Za plazite nemam komentar preubavi se no mora da se odi so brodce shto ne mislam deka mozam da si go dozvolam sekoj den. Sakam da mi predlozite nekoe mesto kade kako sto rekov moze navecer da se proseta da se sedne negde da se kupi neso ama da bide blisku do nekoi poubavi plazi. Drugoto moe prashanje e dali imaat taxi koi odat do ubavite plazi. Fala odnapred

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom