Тоа ми беше зборот дали е лошо во споредба со истокот или е општо лошо.Не сум бил, ама не дека е лошо во Нидри, туку убавите плажи се на другата страна на островот.
Sent from my ZTE Kis II Max using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ми беше зборот дали е лошо во споредба со истокот или е општо лошо.Не сум бил, ама не дека е лошо во Нидри, туку убавите плажи се на другата страна на островот.
Аха значи за нормален одмор го бива. А за истокот 3-4 дена мислам дека се доволни. За ноќен живот и не очекувам нешто спекталуларно.Не е општо лошо, лошо е во местоположбата, ама затоа е поголемо и поживо од Агиос Никитас и Василики, сеа не очекувај којзнае каков ноќен живот и дешавки, такво нема никаде на Лефкада, сепак тоа е место за друг тип одмор.
Моја грњшка [emoji5] Цела вечер гледав по нетот и смешав брзините на крајГи имаш помешано страните, Нидри е на исток.
zosto da ne se ode na egremni? zaradi so zemjotresot toA?? ako e radi toa,neznam dali se odi.Vo juli ke odeme na odmor so decko mi, pa bi sakala da Ve prasam dokolku nekoj e bil dali se ode seuste na plazata Egremni, i dali na bilo koja plaza ima letanje so palaglajder ili drugi aktivnosti![]()
Јас слушнав дека е веќе среден приодот до егремни.Vo juli ke odeme na odmor so decko mi, pa bi sakala da Ve prasam dokolku nekoj e bil dali se ode seuste na plazata Egremni, i dali na bilo koja plaza ima letanje so palaglajder ili drugi aktivnosti![]()
Не е среден, и тешко дека ќе биди сезонава. Се оди само со брод (small trips) Нидри- Агиофили -Кацики- Егремни. Инаку моментално нема ни што да се види на Егремни. За параглајдери имаш на Катизма, и во Нидри оние како параглајдер што ги влечи скутер од водата.Јас слушнав дека е веќе среден приодот до егремни.
Не знам искрено, така се понудите не сум бил јас, на големото крстатење не оди Егремни. Инаку патот е распукан и нема пристап до плажата.toa sto se ode so brodovi ne e istata plaza(egremni).Taa plaza preku brodot e nekoja diva plaza i samo vie se kapite tamu so brodot sto ste![]()