Летување во Грција

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.874
Поени од реакции
12.119
Прво до Јерисос патот не чини, од после Врасна патот е катастрофа, до Ставрос пак колку толку рамно, после угоре удоле, дупки, што знам, Јерисос не ми е баш нешто посебно, водата е добра, одма е под патот, шеталиштето. Мн е подалеку од граница Јерисос него Паралиа кога више ја спомна.
Немам одено Полихроно, Ханиоти, иако сето тоа е блиску.
Добро еве Ставрос, малтене 90% возиш по автопат плус се смета за воздушна бања

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.874
Поени од реакции
12.119
Сподели и ти некое место.
Јас сум за убави плажи и тиркиз вода а тоа најблиску е на вториот крак а како пристапна дестинација за база е Никити иако Неос Мармарас како селце ми е едно од најубавите ипак е доста стрмен додека Никити е рамен со убаво шеталиште без премногу џиџи миџи тракатанци, паркинг без нервоза се наоѓа а неколку топ плажи се достапни на 15 мин возење

Член од
12 март 2009
Мислења
21.330
Поени од реакции
17.516
Автоматски споено мислење:

Јас сум за убави плажи и тиркиз вода а тоа најблиску е на вториот крак а како пристапна дестинација за база е Никити иако Неос Мармарас како селце ми е едно од најубавите ипак е доста стрмен додека Никити е рамен со убаво шеталиште без премногу џиџи миџи тракатанци, паркинг без нервоза се наоѓа а неколку топ плажи се достапни на 15 мин возење
Со кола ако одиш најдобро и со нормални цени е Ормос Панагиас, има многу различни плажи околу, а има и сместувања на патот кон Вурвуру а и поред плажата Трани Амуди...има бродче од Ормос за излет еднодневен на Амоулани а и за Атос

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.874
Поени од реакции
12.119

Со кола ако одиш најдобро и со нормални цени е Ормос Панагиас, има многу различни плажи околу, а има и сместувања на патот кон Вурвуру а и поред плажата Трани Амуди...има бродче од Ормос за излет еднодневен на Амоулани а и за Атос
Океј ама има луѓе што преферират да се во поживо место иначе и делот пд Никите према Н. Мармарас има доста смештаи по поволни цени а се одма до плажа
Иначе веќе кога спомна бродски тури многу подобро е да изрентате бродче па да си поминете цел ден околу Диапорос, нема нешто подобро и повозбудливо

Член од
23 март 2011
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.085
, многу скапа годинава пуста Греција.

Оган и пламен.

Бараме хителче Јуни, полупансион нема џабе .
За една недела 120,000

Член од
12 март 2009
Мислења
21.330
Поени од реакции
17.516

Оган и пламен.

За една недела 120,000
Плус ако има базен, 4*, таксата не е 2 евра на ден туку мислам 10-15 евра на ден, Пази сега, таксата е Иста и за мај и за август, па во мај -јуни таксата е пола од смештајот, ама агенцијата Абер Нема за тоа

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.874
Поени од реакции
12.119

Оган и пламен.

За една недела 120,000
Провери во Македнос, Ал Маре…

Плус ако има базен, 4*, таксата не е 2 евра на ден туку мислам 10-15 евра на ден, Пази сега, таксата е Иста и за мај и за август, па во мај -јуни таксата е пола од смештајот, ама агенцијата Абер Нема за тоа
Па не е се до базенот еве Македнос се води со 3* а има базен плус е со џакузи, водени масажери…
Иначе да глупост е ова пример имаш хотел со 5* од рангот на Симантро кај што од вечер е ај да кажам 200евра додека имаш хотели ко Сани кај што ноќевање е 2000евра ама на крајот таксата ке ја платите исто

Член од
23 март 2011
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.085
Провери во Македнос, Ал Маре…

Па не е се до базенот еве Македнос се води со 3* а има базен плус е со џакузи, водени масажери…
Иначе да глупост е ова пример имаш хотел со 5* од рангот на Симантро кај што од вечер е ај да кажам 200евра додека имаш хотели ко Сани кај што ноќевање е 2000евра ама на крајот таксата ке ја платите исто
Да точно, го гледав порано Македонос ,
И сега фала ти на препораките.

Ал Маре е на Скопјаните ,Стефан .
Шо знам, ќе видам

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.874
Поени од реакции
12.119
Да точно, го гледав порано Македонос ,
И сега фала ти на препораките.

Ал Маре е на Скопјаните ,Стефан .
Шо знам, ќе видам
И овој е на наши, го има на рента земено ама добро го работи, иначе нивен е Ковиу вилиџ одма позади Македнос, исто и барот Суен

Член од
23 март 2011
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.085
И овој е на наши, го има на рента земено ама добро го работи, иначе нивен е Ковиу вилиџ одма позади Македнос, исто и барот Суен
Претпоставувам по името. Сме биле во Ковју.не е лошо.
Инаку ресортот е таму блиску на ,,Акротел ,трите хотели,,Атена Палас ,,Лили Ен и ,,Елеа Бич ама за нас се прескапи. А толку е убаво

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.874
Поени од реакции
12.119
Претпоставувам по името. Сме биле во Ковју.не е лошо.
Инаку ресортот е таму блиску на ,,Акротел ,трите хотели,,Атена Палас ,,Лили Ен и ,,Елеа Бич ама за нас се прескапи. А толку е убаво
Во Лили сум бил два пати убаво е ама плажата просечна, уствари цел потег тука е таков
Еднаш бев во Лагомандра хотел е таму топ плажа и смештај и не е нешто многу скап ама е лево од патот па до плажа треба да претрчуваш улица или да одиш преку еден мост па ако си со дете и натоварен не е наш интересно

Член од
23 март 2011
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.085
Во Лили сум бил два пати убаво е ама плажата просечна, уствари цел потег тука е таков
Еднаш бев во Лагомандра хотел е таму топ плажа и смештај и не е нешто многу скап ама е лево од патот па до плажа треба да претрчуваш улица или да одиш преку еден мост па ако си со дете и натоварен не е наш интересно
Знам , сум работел таму на тој дел знам ги и хотелите и плажите.
Е сега нема сите убавини на едно место.
Уствари има, Данаи, Порто Карас,Икос,Сани,Симантро ама требе пари.
Тоа е
Чорба Македонче

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.874
Поени од реакции
12.119
Знам , сум работел таму на тој дел знам ги и хотелите и плажите.
Е сега нема сите убавини на едно место.
Уствари има, Данаи, Порто Карас,Икос,Сани,Симантро ама требе пари.
Тоа е
Чорба Македонче
Симантро и Теоксениа ми се големи утки во однос на цена/квалитет а пред две години за 500евра 5ноќи полупансион во Ајул ама на мојава многу далеку и била плажата :masa:

Член од
23 март 2011
Мислења
1.192
Поени од реакции
1.085
Симантро и Теоксениа ми се големи утки во однос на цена/квалитет а пред две години за 500евра 5ноќи полупансион во Ајул ама на мојава многу далеку и била плажата :masa:
А каде е тоа ,,Ајул?

Kajgana Shop

На врв Bottom