- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.921
- Поени од реакции
- 73.311
Пак на Кари се извадија. Мртовци, убавина на игра на ранг на КК Поло Трејд. Повеќе од пола кошеви од тројка. Ти ебам французите, како утнавте 7 слободни ццц
neka shutiraat i drugive brat, ne znam sto se kocis? americka kosarka vs evropska e skroz razlicna. Neka shutiraat i neka pogodat, sto da ti kazam... i toa e del od igrata. Se utepa od placenje amanПак на Кари се извадија. Мртовци, убавина на игра на ранг на КК Поло Трејд. Повеќе од пола кошеви од тројка. Ти ебам французите, како утнавте 7 слободни ццц
Пак на Кари се извадија. Мртовци, убавина на игра на ранг на КК Поло Трејд. Повеќе од пола кошеви од тројка. Ти ебам французите, како утнавте 7 слободни ццц
Абе гроб да нема кај да ги закопаатneka shutiraat i drugive brat, ne znam sto se kocis? americka kosarka vs evropska e skroz razlicna. Neka shutiraat i neka pogodat, sto da ti kazam... i toa e del od igrata. Se utepa od placenje aman
Ради гумата на забите што ја џвака цело време, најиритантно нешто на целата олимпијадаНе гледам една причина зошто да го мрази Кари некој, најискрено. Играчиште, тешко дека ќе се роди ваков шутер во скоро време.
Добро, тоа е веќе индивидуално, ама вака како играч и карактер е топ лик, секогаш коректен и како што реков играчиште. Пример Леброн е одвратен ептен и пичка.Ради гумата на забите што ја џвака цело време, најиритантно нешто на целата олимпијада
А дека ја смени кошарката како игра, дефинитивно.