Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
^ Го нема у Скопје?
Jуготон се знае^ Го нема у Скопје?
Повели :smir:И некој да го напише тесктот ако не го мрзи од После полнојк и Смрт..
Другар, пред месец дена имав средба со Рнс, и ми кажа во Септември издава соло албум со 16 песни.Me interesira dali nekoj ima informacija, koj kje izdava sleden od ekipata legioneri, album ?
Vo smisla ete strajk izdade, tonio san izdade, protiv site gledam spremat ovo ono, dzaka izdade albumi ..
Koj e sleden ? LD Pistolero ili Blazei mozebi ??? A i da pitam RONIN dali izdade album ?
Znaci zboram za solo proekti
Pozdrav .. koj ima informacija neka pise ... so da ocekuvame, t.e. koj da ocekuvame.
Tој Септември, Февруари ќе се сторит ама сепак битно ќе излезит!Другар, пред месец дена имав средба со Рнс, и ми кажа во Септември издава соло албум со 16 песни.
Да. И РОНИН спрема свој соло албум веќе некој период и незнам кога точно, но ќе излезе, од сите само Блажеј не работи на соло проекти ... од сите други се очекуваMe interesira dali nekoj ima informacija, koj kje izdava sleden od ekipata legioneri, album ?
Vo smisla ete strajk izdade, tonio san izdade, protiv site gledam spremat ovo ono, dzaka izdade albumi ..
Koj e sleden ? LD Pistolero ili Blazei mozebi ??? A i da pitam RONIN dali izdade album ?
Znaci zboram za solo proekti
Pozdrav .. koj ima informacija neka pise ... so da ocekuvame, t.e. koj da ocekuvame.