Легијата

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
конзумираш „шола“ што владата го рола
Мислам дека вика: Конзумираш тоа што владата го рола. И има некои испуштени букви али не е битно.

Иначе траката е прејака. Реална до коска ;)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Мислам дека вика: Конзумираш тоа што владата го рола. И има некои испуштени букви али не е битно.

точно така..:smir:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505

Ја мислев „шола“ е као нов епитет за ганја.. јбг наглув сум на лево уво. ;)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Ја мислев „шола“ е као нов епитет за ганја.. јбг наглув сум на лево уво. ;)
Ма добар си ти тој пред тебе имаше апла грешки xD Али се потрудил да напише :)

I

Intex

Гостин
Случајно дојдов до „Лош ден за империјата“. Страшно добра работа.

Ќе биде некој добар да пише се за Легијата. Од кога постојат, членови, соло проекти на членовите, се тоа.

И по можност линкови да симнам албуми други од нив. (се надевам не ги кршам правилата на подфорум музика со тоа што барам линкови)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Прелистај ја темава ке најдеш одговори на твоите прашања :smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Џака биди пристоен, а не присвоен. И доле вика има женске у граду :D Као и да е траката е лудило.

M

marko 1996

Гостин
Знам дека повеќето од Легијата на проколнатите се у Легија(Не ги слушам легијата и не сум им навлегол у историја лево десно). Мислам у тракава и е Кец , ама ова да го проджеа да го прават ке беше парче :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Знам дека повеќето од Легијата на проколнатите се у Легија(Не ги слушам легијата и не сум им навлегол у историја лево десно). Мислам у тракава и е Кец , ама ова да го проджеа да го прават ке беше парче :)
Тоа е тоа што се бара!
Најбоље дефинитивно, Брус ... како мракот на целата екипа го преточува во Фанк и си рецитира за вештерки, кралства на другарства и бла бла...
Една од омилените траки на Легијата.
Порано премногу ги слушав, но како тече времево се поретко некоја трака ми застанува в`уво, сепак сакам да се повторно со ДНС , да се деси ново дуо вакво...
Пис Аут. И вечер, очигледно ќе одам јас, од тука има кои други ќе одат ? :):helou:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Имa, се видовме. Него ја купи некој маицата со лириката иди у курац? Ај ако некој не го мрзи нека ја напише како што е на маицата ке му бидам благодарен. :)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Тоа е тоа што се бара!
Најбоље дефинитивно, Брус ... како мракот на целата екипа го преточува во Фанк и си рецитира за вештерки, кралства на другарства и бла бла...
Една од омилените траки на Легијата.
Порано премногу ги слушав, но како тече времево се поретко некоја трака ми застанува в`уво, сепак сакам да се повторно со ДНС , да се деси ново дуо вакво...
Пис Аут. И вечер, очигледно ќе одам јас, од тука има кои други ќе одат ? :):helou:
Не е тој Брус другарче. Каја кор, така нешто го викаа, од "Маријана" песната. :icon_bigg

Scorpia

The one and only
Член од
4 април 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Super se Legijata bre... Sledam makedonski rap i mnogu gi postuvam poso super pesni mi pravat, a i super se deckite....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За оваа дане ви се најдвит текст?

--- надополнето ---

Да не му се наоѓа на некој лирика при рака ?
Неколку страни поназат мислам дека ги имаш.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Леле партали напраивме во Клуб Кастро на 1ви април, ја и другарчето започнавме и завршимве шутка. !! 1L.

Kajgana Shop

На врв Bottom