Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
конзумираш „шола“ што владата го рола

Мислам дека вика: Конзумираш тоа што владата го рола. И има некои испуштени букви али не е битно.

Иначе траката е прејака. Реална до коска ;)

Мислам дека вика: Конзумираш тоа што владата го рола. И има некои испуштени букви али не е битно.

точно така..:smir:

Ја мислев „шола“ е као нов епитет за ганја.. јбг наглув сум на лево уво. ;)

Случајно дојдов до „Лош ден за империјата“. Страшно добра работа.

Ќе биде некој добар да пише се за Легијата. Од кога постојат, членови, соло проекти на членовите, се тоа.

И по можност линкови да симнам албуми други од нив. (се надевам не ги кршам правилата на подфорум музика со тоа што барам линкови)

Прелистај ја темава ке најдеш одговори на твоите прашања :smir:

Џака биди пристоен, а не присвоен. И доле вика има женске у граду :D Као и да е траката е лудило.

Знам дека повеќето од Легијата на проколнатите се у Легија(Не ги слушам легијата и не сум им навлегол у историја лево десно). Мислам у тракава и е Кец , ама ова да го проджеа да го прават ке беше парче :)

Знам дека повеќето од Легијата на проколнатите се у Легија(Не ги слушам легијата и не сум им навлегол у историја лево десно). Мислам у тракава и е Кец , ама ова да го проджеа да го прават ке беше парче :)
Тоа е тоа што се бара!
Најбоље дефинитивно, Брус ... како мракот на целата екипа го преточува во Фанк и си рецитира за вештерки, кралства на другарства и бла бла...
Една од омилените траки на Легијата.
Порано премногу ги слушав, но како тече времево се поретко некоја трака ми застанува в`уво, сепак сакам да се повторно со ДНС , да се деси ново дуо вакво...
Пис Аут. И вечер, очигледно ќе одам јас, од тука има кои други ќе одат ? :):helou:

Имa, се видовме. Него ја купи некој маицата со лириката иди у курац? Ај ако некој не го мрзи нека ја напише како што е на маицата ке му бидам благодарен. :)

Тоа е тоа што се бара!
Најбоље дефинитивно, Брус ... како мракот на целата екипа го преточува во Фанк и си рецитира за вештерки, кралства на другарства и бла бла...
Една од омилените траки на Легијата.
Порано премногу ги слушав, но како тече времево се поретко некоја трака ми застанува в`уво, сепак сакам да се повторно со ДНС , да се деси ново дуо вакво...
Пис Аут. И вечер, очигледно ќе одам јас, од тука има кои други ќе одат ? :):helou:

Не е тој Брус другарче. Каја кор, така нешто го викаа, од "Маријана" песната. :icon_bigg

Super se Legijata bre... Sledam makedonski rap i mnogu gi postuvam poso super pesni mi pravat, a i super se deckite....

За оваа дане ви се најдвит текст?

--- надополнето ---

Да не му се наоѓа на некој лирика при рака ?

Неколку страни поназат мислам дека ги имаш.

Леле партали напраивме во Клуб Кастро на 1ви април, ја и другарчето започнавме и завршимве шутка. !! 1L.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom