конзумираш „шола“ што владата го рола
Мислам дека вика: Конзумираш тоа што владата го рола. И има некои испуштени букви али не е битно.
Иначе траката е прејака. Реална до коска

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
конзумираш „шола“ што владата го рола
Мислам дека вика: Конзумираш тоа што владата го рола. И има некои испуштени букви али не е битно.
Иначе траката е прејака. Реална до коска![]()
Иначе траката е прејака. Реална до коска![]()
Ја мислев „шола“ е као нов епитет за ганја.. јбг наглув сум на лево уво.![]()
Тоа е тоа што се бара!Знам дека повеќето од Легијата на проколнатите се у Легија(Не ги слушам легијата и не сум им навлегол у историја лево десно). Мислам у тракава и е Кец , ама ова да го проджеа да го прават ке беше парче![]()
Тоа е тоа што се бара!
Најбоље дефинитивно, Брус ... како мракот на целата екипа го преточува во Фанк и си рецитира за вештерки, кралства на другарства и бла бла...
Една од омилените траки на Легијата.
Порано премногу ги слушав, но како тече времево се поретко некоја трака ми застанува в`уво, сепак сакам да се повторно со ДНС , да се деси ново дуо вакво...
Пис Аут. И вечер, очигледно ќе одам јас, од тука има кои други ќе одат ?:helou:
Знам дека повеќето од Легијата на проколнатите се у Легија(Не ги слушам легијата и не сум им навлегол у историја лево десно). Мислам у тракава и е Кец , ама ова да го проджеа да го прават ке беше парче![]()
Да не му се наоѓа на некој лирика при рака ?