Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
M

Macedon1um

Гостин

Само нека ствараат уште поголем револт кај народот, на Левица како партија и одговара ова што одма толку почна да се посветува внимание на нив

Ќе дојде ред и на обвинителството кое работи по нарачки и на трас трас судството

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871

:d
Кој така инстантно се напна за обичен статус да прави толкава драма?
Какви се не статуси имаа пишувано за Груевски па никому ништо...и токму тие сеа се бават со цензура. Ми се гади искрено.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.199
Поени од реакции
12.110
Ич не сум левичар ама ова пердашење што им го прави Апасиев е за почит. Може и да се промени нешто на политичкава сцена. Левица повеќе го заслужува мојот глас отколку ДПМНЕ. СДС не го рачунам за опција, Македонец сум

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.974
Пре би се фрлил у Вухан и лапал со кинези од кај што извираше короната, отколку да го доживеам моментот како овие идиоти стануваат дел од некакво раководство у државава.
Riki koga da te isprakame za Wuhan :D

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
ЛОЛ. А зајко кога ќе јадеше живи луѓе, не ли е и полошо од ова со стрелањево.
Жив да те јадат се онесвестуваш на 5 пати од болка, долг крај. Вака у секунда бам бам, похумано каде каде. Ама ете за некој е мајка за некој маќеа судствово.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
179
Поени од реакции
350
Многу сте ми интересни, порано вака ги буцкав членовите на вмро кој што впрочем беа многу осетливи и одма почнуваа со навреди место аргументи. Изгледа истите тие членови моментално се глсачи на левица.
Изглеа има нешто што ги привлекува кај таквите политички лидери, порано груевски а сега апасиев. “Доминантна личност” со цврсти и многу често неиздржани ставови, кој што се курчи на неистомислиците и никогаш не признава грешка.
Tuka si greshka,cel zivot glasav za SDSM,ama od kopitovo Zaev pogolemo gomno ne sum videl.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.600
Поени од реакции
13.966
Проблемот е во валканиот маркетинг, кој го пласираат, спинуваат лажни вести, убедуваат, навредуваат и манипулираат. Тоа не е само твитер заедница тоа е простор од интернет медиуми, до социјални мрежи. Тие лица слободно можат со нивните тактики и мрежи да исперат мозок на еден чесен, просечен човек кој се надева на подобра иднина за себе и за своите чеда.
Ничие мислење мене не може да ми оформи мислење, сам го оформувам. Не може на никој со малце мозок да му формираат мислење. А тешко дека твитер користи некој без мозок.
можда офф топик, ама немаш престава колку платеници има тука на форумов што дремат тука за плата, вклучувајки тука луѓе од кајганскава администрација.
Знам и немаат никаков ефект врз членовите, само може повеќе противници да добијат.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.600
Поени од реакции
13.966

Само нека ствараат уште поголем револт кај народот, на Левица како партија и одговара ова што одма толку почна да се посветува внимание на нив

Ќе дојде ред и на обвинителството кое работи по нарачки и на трас трас судството
Супер, ќе го направат маченик во очите на народот :) поголемо внимание ќе му донесе поголем публицитет. Сега и Трајанка и Петко од Свирипичино ќе слушнат за Апасиев и ќе видат дека државата го малтретира борецот.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Да ги стреламе, е преблага казна за сите тие ухлеби смрдени, шо 30 години маме и ебаваат на оваа земја и народ.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Вилма: Господине Апасиев добивме безброј пријави за вашиот статус од навредени и уплашени граѓани.
Димче: Нека пушат кур

Вилма: Господине Апасиев покренавме постапка против вас, ќе морате да дојдете во обвинителство.
Димче: Неам тотко време <3

Kajgana Shop

На врв Bottom