Генерално зборев, се разбира дека има исклучоци.Tuka si greshka,cel zivot glasav za SDSM,ama od kopitovo Zaev pogolemo gomno ne sum videl.
Ah be Ricky "Pu Pu ne Vazi, samo se shalam" LFC9...Абе се премислив ја оттогаш, топ се левица, апсолутна поддршка![]()
Зашто вака бе. Ако се држиш до тоа што си рекол си тврдоглав, ако прифатиш дека си згрешил си безкичмењак. Нели е доблест да признаваме грешкиAh be Ricky "Pu Pu ne Vazi, samo se shalam" LFC9...
Prav si. Bi te sovetuvala pochesto da go pravis toa.Зашто вака бе. Ако се држиш до тоа што си рекол си тврдоглав, ако прифатиш дека си згрешил си безкичмењак. Нели е доблест да признаваме грешки![]()
Убаво викаат дека тие што даваат совети, не си ги следат истите. Пре би аболициралеPrav si. Bi te sovetuvala pochesto da go pravis toa.
Ha ha, ja samo se shalev.Убаво викаат дека тие што даваат совети, не си ги следат истите. Пре би аболицирале![]()
Batevo po 15 postoj denot pisit za Apasiev, ljubomorno kopile komunjarsko.Абе овој Здравко Савески ме нарече полтрон без два грама мозок.
Абе овој Здравко Савески ме нарече полтрон без два грама мозок.
И двајцата не згрешиле...Некојси Јованович па вика дека сум фашист.
Госпот ги чува будалите.И двајцата не згрешиле...
Подоброто прашање е зошто Ефтов веќе не прави емисии во живо како што порано правеше? Апасиев е во право, во живо нема многу простор за маневар и манипулација. А и баш да го видиме Ефтов колку капацитет и кондиција има да тера емисија у негов добро познат стил цели 2 саати и кусур преку YT/FB лајвстрим.Не му гостува затоа што Ефтов нема проблем да дискутира и за некој хонорар од 100 евра што го зел, не му требаат милиони за да го мачка со гомна. Му го направи тоа на некој од тие гревовите во Левица, и од тогаш го избегава во широк лак.
How do your words taste? Are they salty? Sower?Daleku se Levica od osvojuvanje pratenik. I mnogu posilni I poorganizirani partii ne uspevaat da fatat pratenik. Jas licno ne poznavam nikoj koj se izjasnil deka ke glasa za Levica ili deka e nivni simpatizer. Site se za sdsm ili za dpmne ili ne izleguvaat na glasanje. Poznavam eden koj e za liberala partija...
Нема да е лошо да си набавиш нови очила.Велат една слика, илјада зборови. Замислете веган да рекламира прасечко на скара.
Еве ви го Апасиев, човекот кој наводно е за социјализам, со пенкало од 370€
Прегледај го приврзокот 236942