Мислaм декa вo пoвеќетo пет шoпoви гo имa. А, мoжеш и oд Сoрекс дa нaрaчaш.http://www.ebay.co.uk/bhp/indoor-dog-cage
Каде може да се купи ? Или ако има некој идеа како би го направил јас самиот.
Фала, ама малце забегале овие со цената... 6000 денари... на ebay е 900 ама баш истото со исти димензии...Мислaм декa вo пoвеќетo пет шoпoви гo имa. А, мoжеш и oд Сoрекс дa нaрaчaш.
http://sorex.com.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=579&category_id=20&option=com_virtuemart&Itemid=170
Епa oд ebay нaрaчaј.Фала, ама малце забегале овие со цената... 6000 денари... на ebay е 900 ама баш истото со исти димензии...
Веројатно не,ама најди го на ФБ Riste Giovski и пиши му,мислам дека околу 300 евра беше со негова храна,цел месец дресура.Така нешто беше,да не грешам јас прашај гоИма некој на форумов што се бави со дресура на кучиња ?
Имам малиноа женка 5 месеци стара, едното уво и се исправи, другото го исправа од време на време ама кога е опуштена и клапнува. Дали треба нешто да се интервенира или со тек на време ќе го исправи?
Sent from my A8 using Tapatalk
Не му давам калциум.калциум му даваш ли,каква храна јаде ?
Имаш ли искуство со кучиња? Може пребрз заклучок од мене, ама по прашањево ми личи дека немаш баш..... Ако немаш искуство, проблемов со увото ќе ти биде банален кога ќе се соочиш со вистинските проблеми со малиноата.Имам малиноа женка 5 месеци стара, едното уво и се исправи, другото го исправа од време на време ама кога е опуштена и клапнува. Дали треба нешто да се интервенира или со тек на време ќе го исправи?
Sent from my A8 using Tapatalk
Во право си, немам некое искуство. Имам чувано средна пудлица 16 години, ама таа кротка беше, бајче, никакво воспитување не требаше.Имаш ли искуство со кучиња? Може пребрз заклучок од мене, ама по прашањево ми личи дека немаш баш..... Ако немаш искуство, проблемов со увото ќе ти биде банален кога ќе се соочиш со вистинските проблеми со малиноата.
Не е тоа куче, тоа е машина! Ако не го воспиташ како што треба, може сериозни проблеми да ти направи, почнувајќи од агресија и слично