Кучиња (грижа, општи дискусии)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ne bile problem zlezdite, tuku si go barala :D

Poso ovaja ne mi e vakcinirana protiv besnilo a ke ja valciniram slednata nedela me interesirat so pari ke ne kostat.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ne bile problem zlezdite, tuku si go barala :D

Poso ovaja ne mi e vakcinirana protiv besnilo a ke ja valciniram slednata nedela me interesirat so pari ke ne kostat.
„Менструација и дошло значи" :D Пази ја сега , ако се најди шериф на улица че се качиТ.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
која вакцина за беснило најчесто ја користат ветеринарите во мк?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Стварно е штетно да се бања почесто кучето? Сепак го чувам дома, и лом се прави надвор додека шетаме!

Papillon.Papi

Terrierist
Член од
15 јануари 2014
Мислења
764
Поени од реакции
795
Стварно е штетно да се бања почесто кучето? Сепак го чувам дома, и лом се прави надвор додека шетаме!
Со шампон најдобро е еднаш во 2 месеци. Моето како што има долго влакно на нозете, бетер е, но само го плакнам со вода на делот каде што е со кал. Ако почесто ја бањам, почнува да се чеша и првут да се појавува. Во последно време поретко ја бањам со шампон, не смрди воопшто. Можда е резултат од сировата храна. Ни изметот веќе и' нема толку јак мирис.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.664
Поени од реакции
5.376
Се шиша ли лабрадор ? :D
се шиша секако за дома како сакаш можеш да го средиш за на изложба ако го носиш моментално највеќе бодови носат фризура со кремче или репше позади уши.

Член од
7 октомври 2014
Мислења
73
Поени од реакции
104
Ги шишаат бе и за на изложба позади кај бутовите да им се гледаат мудата! Е со @SaltNPepa тоа го приметивме во Гевгелија кога бевме на еден лабрадор и според мене поголема глупост неможеле да направат!

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Живо јајце на куче можам да му дам ?

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Денеска Лара,ја удри кола...на булевар,ноката и е скршена на 2 места...ја однесовме на ветеринар,и направи снимка,утре е на операција...но малку сумата ми е солена,можеби е нормална,не знам,ради тоа пишувам,да ми кажете вие што мислите...снимање+целиот зафат(требало да се става штрафови,плочки...) ќе не кошта 10 илјади...дали е нормална цена или енормна цена ?

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Денеска Лара,ја удри кола...на булевар,ноката и е скршена на 2 места...ја однесовме на ветеринар,и направи снимка,утре е на операција...но малку сумата ми е солена,можеби е нормална,не знам,ради тоа пишувам,да ми кажете вие што мислите...снимање+целиот зафат(требало да се става штрафови,плочки...) ќе не кошта 10 илјади...дали е нормална цена или енормна цена ?
Iskreno i mala e. Sanacijata na fraktura kosta,ortipedijata ne e eftiba. A i ako se odi so inhalaciona anestezija,i toa kosta.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Iskreno i mala e. Sanacijata na fraktura kosta,ortipedijata ne e eftiba. A i ako se odi so inhalaciona anestezija,i toa kosta.
кнап сме со пари,ама да се надеваме дека ќе остане на тие 10 илјади...како и да е најбитно е да е здрава Лара...

фала ти.

Kajgana Shop

На врв Bottom