„Менструација и дошло значи" Пази ја сега , ако се најди шериф на улица че се качиТ.Ne bile problem zlezdite, tuku si go barala
Poso ovaja ne mi e vakcinirana protiv besnilo a ke ja valciniram slednata nedela me interesirat so pari ke ne kostat.
Со шампон најдобро е еднаш во 2 месеци. Моето како што има долго влакно на нозете, бетер е, но само го плакнам со вода на делот каде што е со кал. Ако почесто ја бањам, почнува да се чеша и првут да се појавува. Во последно време поретко ја бањам со шампон, не смрди воопшто. Можда е резултат од сировата храна. Ни изметот веќе и' нема толку јак мирис.Стварно е штетно да се бања почесто кучето? Сепак го чувам дома, и лом се прави надвор додека шетаме!
Озбилно ова го прашуваш?Се шиша ли лабрадор ?
приморан сумОзбилно ова го прашуваш?
се шиша секако за дома како сакаш можеш да го средиш за на изложба ако го носиш моментално највеќе бодови носат фризура со кремче или репше позади уши.Се шиша ли лабрадор ?
Да,со лушпа, немај гајлеЖиво јајце на куче можам да му дам ?
Iskreno i mala e. Sanacijata na fraktura kosta,ortipedijata ne e eftiba. A i ako se odi so inhalaciona anestezija,i toa kosta.Денеска Лара,ја удри кола...на булевар,ноката и е скршена на 2 места...ја однесовме на ветеринар,и направи снимка,утре е на операција...но малку сумата ми е солена,можеби е нормална,не знам,ради тоа пишувам,да ми кажете вие што мислите...снимање+целиот зафат(требало да се става штрафови,плочки...) ќе не кошта 10 илјади...дали е нормална цена или енормна цена ?
кнап сме со пари,ама да се надеваме дека ќе остане на тие 10 илјади...како и да е најбитно е да е здрава Лара...Iskreno i mala e. Sanacijata na fraktura kosta,ortipedijata ne e eftiba. A i ako se odi so inhalaciona anestezija,i toa kosta.