бидејки неколку луге ми пишаа пп, им одговорив ама гледам и други прашуваат за моторите и слики бараат...
значи вака, немам слики, немам време за тоа.. прееска кога можев ми заврна дожд, затоа од нет ќе ви ставам линкови:
за јамаха адли:
Прегледај го приврзокот 29894
баш такви му се боите, т.е. истиот е, со фабрички бои. седиштето му е лани претапацирано, сега е скроз црно. и спиралата е скроз црна. нема лев реторвизор и нема акумулатор.
за ЗНЕН:
Прегледај го приврзокот 29898
истите бои, како што реков оштетени се пластиките малку, оние долните што се како прагови се скршени. ветробранското го нема и акумулатор нема, он уствари има ама не држи струја... прво палење на курбла па после ќе си напуни... денес вози го и држи струја до вечер а за утре пак на курбла палење... за акумулуатор можда и ќе добие деновиве, пошто редовно го возам, за разлика од адлито што ми стои и греота за ремонтот што му го направив...
потрошувачка:
адлито 2,5 на 100км 50 кубика, стандард, ништо не менувано од оригиналната поставка, рдовно одржуван ТРАЈНО РЕГИСТРИРАН
зненот 3,5 на 100км 150 кубика, спортски каиш, филтер, ролни олеснети, спортски ауспух итн... последна (прва и единствена) регистрација 2008 година.
контакт преку емаил, ПП или телефоните... сето ова го пишав еден 3-4 поста погоре...
п.с. прифаќам и некоја замена за појак мотор ама овие 2 во пакет да идат заедно...