Benfika kraj vero so e vo dzon kenedi.КУПУВАМ штоп како на сликава од иста страна и имам иста ваква корса
Ако имате било каква информација пишете кај да најдам поефтино ама сепак квалитетно ?? :smir::smir::smir:
![]()
Sakam da bidat isti kako na slikata metalni i poniklovani ne se aluminski ne sum videl takvi tuka i neznam so prai se dvizat (mi kaza deka se komplet novi od grcija se oklu 150 - 200 e)E ги има во секоја продавница де... и немора да се такви. Какви ке си купиш такви ке си монтираш ако имаш буба. Посекако секој познавач на Буба знае дека штрафовите се нестандардни, па ако сакаш да ставаш вакви бандажи треба да ги извадиш добошите, да ги носиш на дремонг каде што ке ти направат растојание на штрафовите по желба т.е. колку што ти се бандажите толку и шибај.
Колега не зезај, Лада Нива и Сузуки самурај возат 15 или 16 бандажи со 5 штрафа и големо растојание, едно се ретки за наоѓање, и тоа што ке го најдиш ке биди грдо, знам јас кога барав за нивата катастрофа. Да се немало 16-ка бандаж петокрака да му ибам мамата. На буба можеш да ставиш од што ти душа сака бандаж (со адаптер како што кажа volkswagen) па за 200-400 евра имаш избор огромен на различни модели и форми.Вакви бандажи како на бубата имам гледано на Лада Нива. Дизајнот е тој, треба да се провери растојанието на дупките.
Братче ти нас не драпаш... испаѓа дека бараш хромирани бандажи за форд со 4 штрафа и растојание помеѓу штрафовите 108 милиметри. Такви можеш да најдеш, без да преправаш добоши или да правиш адаптери. Исто така 108 растојание има и пежо и цитроен така да може ке најдеш нешто од нив.Brat tie bandasi od bubata sakam da gi stavam na capri
kaj rastojanieto od dupka do dupka dijagonalno e 108 mm (za toa so adapter neznam kolku e bezbedno ? ) ako ima nekoj napraveno so adapter neka kaze
Фнуче овие не му пасуваат на Каприто... за него треба обични фордовски бандажи, во дупките како оваНајдов нешто...http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=395858 Јави се, прашај, може ќе завршиш работа.