касно се кажа колегава.. инаку тоа со фаровите лесно се оправа. Менуваш крила и везен лим и ете ти со тркалезни фарови.јас само што продадов еден медитеран ама беше од поновите со коцкасти фарови
Така делува од бандажите и високите гуми... види и задното е баеги ниско.Оваа ја меркам јас...
![]()
Само мене ми се чини или крилото предно е ептен ниско?!
такви беа крилата кога го купив ама се мислам дека тие му се фабрички или се лажам.Боки..кецот како што гледам, си го средил, и си го продал...
Стегнато делува така на сликата...а како што кажа Џиш, лесно ќе се конвертира во 101 со округли фарови...и жмигавци на крилата.
П.С. Менувани ти се крилата...зошто, побогу, мајсториве ги варат однадвор?! Не се правилно заварени!
Ти најдов 128-ка, произведена 1989, прва фарба ништо каросериски не гибнато, прилично солидна состојба, малку се изгниени задните венци (само венците не поткрилата или праговите) бојата е зелено-маслинеста малку избледена и ефект на далматинец каде што ја потчукнувале/гребнувале ја фарбале со троа потемнаЕтееееее дечки...купувам 101/128/Југо! Конечно да отпочнам со проектот :salut:
Ќе испадни нешто вакво кога ќе завршам:
Или вака..
Ајде дајте понуди...