- Член од
- 7 март 2012
- Мислења
- 238
- Поени од реакции
- 21
Обично сум заинтересиран откога ја знам цената. Што ако се заинтересирам и изгубам време за да ја видам ако немам пари да ја купам колата ...
Обично цена се кажува кога ќе се заинтересираш, ќе видиш, ќе бендисаш и ќе поминеш во наредната фаза, т.е. купување на возилото
Batica cenata e 2500 evra prv gazda 52.000 pominati otprilika 52.500 sto se vika uste ne e razraboten motorot si imam dokumenti se od salon deka sum prv gazda da znajs deka ne e uvezena kupena mi e 2001 i togas prva registracija napraviv kolata ima klima servo centralno greaci elektrika na stakla podesuvanje na svetla i dr. atest plin lovato kompjuterski dvd i televizija pioneer dvdto i tv me drzi 22.000 denari plinot mi e platen 700 i kusuro evra na plin gradska trosi 10 litri na otvoreno7.5-8 zavisi od nogata haha znaci kolata e pravena za moj merak i koj sto bil prv gazda znaj kolku boli koga ke ja platis ti i kako ke ja gledas servis napraviv na 50.000 pominati se servisira se po standard ne sum nekoj da se stega za 50 pa makar i 500 denari razlika imas novi gumi dunlop maslo filtri se kako sto si odi servisot kolata e ekstra zacuvana ne e cepnata no sepak javi se eve moe brojce 075-561-090 mozi da se vidi kolata vo sekoe vreme ako se resis za zemanje nemoj da se izlazis za 100-200 evra razlika da kupis kola uvezena od bugarija ili od slovenija i neznam kade istrosena izvozena cukana i kiznaj kakva so X00.000 pominati kilometri kupi si nekoja vaka nova kola jas sepak ke si kupuvam nova kola od salon pa mi falat pari a nejcam da krevam krediti ili da isplakam vo banki mozi da naprajme pazar pozdrav i imaj ubav denАј цена кажи тука.
Незнам што е финтата што не се кажува цена.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 22:17 ---
ete drugar pisav cena malku pogoreЈас преферирам да има напишано една почетна цена, да знам отприлика на што да рачунам, затоа што кај нас, за да се заинтересираш и бендисаш, главна „опрема“ што треба да ја има возилото е добра цена