Најде? Има една се продава во Карпош 1, ја гледам на паркинг, ако немаш најдено да го запишам телефонот кога ќе одам пак, да ти го кажам. Од 1988 е, регистрирана цела година (годината ја памтам зашто е колку мене стара)Немам пегла,барам да купам...па сакам да ја реставрирам затоа и прашав каде растураат пегли?Ти све што знаеш(и останатите на форумов)во врска со фиат 126 можеш да ми пишеш.Секоја информација ми е добредојдена.
ima drugar vo prilep motorce za elektrika prajme muabet ako razbrav kako so treba pa pisi ako sakas da prasam kolku pari seДа не продава некој мотор за прозор за daewoo lanos, се утепав од барање кај овие што растураат коли.
Ај цена кажи тука.prodavam daewoo lanos 52.000 pominati ne uvezen prv gazda atestt plin 99 god proizvedena 2001 kupena od salon od skopje
kolata ne e cukana i e so ful oprema +dvd i televizija ekstra zacuvana gazda nepusac plin lovato atestiran napraven servis pred 2.000 kilometri novi gumi kontakt 075-561-090 ili poraka se sto ve interesira za kolata
Обично цена се кажува кога ќе се заинтересираш, ќе видиш, ќе бендисаш и ќе поминеш во наредната фаза, т.е. купување на возилотоАј цена кажи тука.
Незнам што е финтата што не се кажува цена.
Обично сум заинтересиран откога ја знам цената. Што ако се заинтересирам и изгубам време за да ја видам ако немам пари да ја купам колата ...Обично цена се кажува кога ќе се заинтересираш, ќе видиш, ќе бендисаш и ќе поминеш во наредната фаза, т.е. купување на возилото
Јас преферирам да има напишано една почетна цена, да знам отприлика на што да рачунам, затоа што кај нас, за да се заинтересираш и бендисаш, главна „опрема“ што треба да ја има возилото е добра ценаОбично цена се кажува кога ќе се заинтересираш, ќе видиш, ќе бендисаш и ќе поминеш во наредната фаза, т.е. купување на возилото