Куманово, кумановци, кумановки

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
кој е тј убав мост ? ја не га знам или не се види можеби . . .
едн мост нема добар . немав канализацијуу, осветлење, скршена ограда ,, дупке .. . .. . и су постари од 40 год . и не су ич одржувани или средени, барем малко. . .катастрофаа а а а
Од овј мост не поваѓаш накуде туш него на другу страну има плав мост далеко е 200 метра од прилике има и ограду на њега...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Во Куманово забрането да се истакне знамето со сонцето од Кутлеш зашто тоа било вмровско обележје!?

Голем скандал се случил во Куманово, на синоќешниот натпревар од кошаркарското првенство на Македонија, помеѓу екипите на Куманово и Струмица.

Навивачите на Куманово, популарните „Кумани“ меѓудругото, во салата го истакнале и знамето со сонцето од Кутлеш, но веднаш дошле група момци од обезбедувањето и им се обратиле со зборовите: „Тргнете го знамето или ке бидете истерани од салата. Oва е вмровско знаме”.
Според навивачката група „Кумани“, обезбедувањето делувало по наредба на кумановскиот градоначалник Зоран Дамјановски, кој е од редовите на СДСМ.
Засега, нема никаква официјална реакција од кабинетот на градоначалникот.
Македонските навивачки групи веќе втор викенд делуваат сплотено и на сите натпревари на нивните клубови носат македонски знамиња, меѓу кои има и такви со сонцето од Кутлеш.

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175

ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ...ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ...ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ..................

Органите спијат, локалните чауши нафта "пијат"

Напишано од Зоран Божиновски
Кумановскиот градоначалник др Зоран Дамјановски минатата недела јавно соопшти дека нема масло за греење за оваа учебна година за кумановските училишта. За ова вината ја префрли на Владата, веројатно со надеж дека долгот кон локалните самоуправи кој го признава и министерот за образование Панче Кралев, ќе го скрие неколкугодишниот „црн бизнис„ со масло за греење и дрва за кумановските училишта.

http://burevesnik.org/mk/2011-07-09-13-25-59/item/294-органите-спијат-локалните-чауши-нафта-пијат.html

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ...ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ...ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ..................

Органите спијат, локалните чауши нафта "пијат"

Напишано од Зоран Божиновски
Кумановскиот градоначалник др Зоран Дамјановски минатата недела јавно соопшти дека нема масло за греење за оваа учебна година за кумановските училишта. За ова вината ја префрли на Владата, веројатно со надеж дека долгот кон локалните самоуправи кој го признава и министерот за образование Панче Кралев, ќе го скрие неколкугодишниот „црн бизнис„ со масло за греење и дрва за кумановските училишта.

http://burevesnik.org/mk/2011-07-09-13-25-59/item/294-органите-спијат-локалните-чауши-нафта-пијат.html
Не ми се верува каде учам :pos::pos:
Ма све арамии и хоштаплери. ( освен ако е вистина )

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Значи колко прост народ има по овој Куманово, заслепено летив по политичари. :facepalm:
Ама ај сфаќам ги такој си вадив леб за фамилију. Запослени на лепи очи и по добро CV на лепење плакате.

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
tia sto lepiv plakate sa sitna riba ,, , , koi se zadovoluev so rabotno mesto ili nekoja ''mala" usluga . . .
GOLEMITE se opasni , oni ne se sramiv za 100 miljarde * , i stanev GAZDI , preku nok...
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 19:21 ---
Не ми се верува каде учам :pos::pos:
Ма све арамии и хоштаплери. ( освен ако е вистина )

ja tia iminja , ne gi znam licno ama i navtu ne piju . .. kude ima dim - ima ogan
bas sa хоштаплери :facepalm:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Значи колко прост народ има по овој Куманово, заслепено летив по политичари. :facepalm:
Ама ај сфаќам ги такој си вадив леб за фамилију. Запослени на лепи очи и по добро CV на лепење плакате.
Сс две руке потпишују.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Пратите ли избори бе,како иде работа ке се мења гарнитура а?:D

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
море заболеме за избори и за сдс и дпмне нека идев сви у ку*ац , како избори да ви се важни и за гласањето како цел живот да сте чекале.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Циц ритаја канте куде Корзо. :pos:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ќе почне да се рани од канте,само да изгуби у 2 круг.Све треба да му се конфискуе што е нелегално стекнаја.
Што да се рани бе од канте,он 80.000 евра годишну кирију зима само од Мај маркет,плус ке си се врати на хируршко место,ке си га прчи,он сс Војку су стекнале за наредњи 4 живота :pos:,Војка некако ми делуе прв што ке иде у апсану..:cautious:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што да се рани бе од канте,он 80.000 евра годишну кирију зима само од Мај маркет,плус ке си се врати на хируршко место,ке си га прчи,он сс Војку су стекнале за наредњи 4 живота :pos:,Војка некако ми делуе прв што ке иде у апсану..:cautious:
Он е пичкотехничар боте. :icon_lol:

Војка прв у апс. Ќе ослабне од секс там :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom