H
HoT IcE
Гостин
Редно беше да добие ВМРО. Овија никад не су биле на власт, да ги видимо како ќе работив они. СДСМ више су прочитан буквар.
Малце боље сигурно,полошо неможе да биде.Редно беше да добие ВМРО. Овија никад не су биле на власт, да ги видимо како ќе работив они. СДСМ више су прочитан буквар.
Еве ти тука подеталноКумановци, дали некој знае да ми ги потврди (или негира) стравовите, дека овој човек е Македонец кој се осмелил да остане во Матејче:
Истепан и ограбен 70-годишен матејчанец
Седумдесетгодишниот жител на кумановското село Матејче Н.А. ноќеска е претепан и ограбен во неговиот дом од три маскирани и вооружени лица
26.03.2013 13:08:04
Седумдесетгодишниот жител на кумановското село Матејче Н.А. ноќеска е претепан и ограбен во неговиот дом од три маскирани и вооружени лица.
Според МВР, маскираните лица вооружени со пиштол синоќа во 23:30 часот насилно влегле во куќата на Н.А.(70), го покриле со ќебе, по што физички го нападнале, удирајќи го со секира и дрвен предмет по главата и телото. Откако паднал на подот, едно од лицата го удрило со батериска лампа, по што одзеле 3.600 денари и си заминале.
Н.А. е пренесен во Медицинскиот центар Куманово каде е задржан за натамошно лекување. МВР презема мерки за откривање на сторителите.
Веројатно е Албанец. Сега ми текна дека од Матејче Македонците не ни им дозволија да се вратат во своите куќи.Еве ти тука подетално
http://www.kumanovonews.com/vesti/hronika/pretapan-i-ograben-starec-vo-matejce.html
Патем албанац е ( мислам )
Да.Да не заборавам дека и државата повеќе не им помагаат на раселените, едно другарче од Матејче ми го потврди тоа.Веројатно е Албанец. Сега ми текна дека од Матејче Македонците не ни им дозволија да се вратат во своите куќи.
Како не им помага?Да.Да не заборавам дека и државата повеќе не им помагаат на раселените, едно другарче од Матејче ми го потврди тоа.
Не сте ми јасни што одма се фаќате за тој. Па и циц стави споменик од најголемога пијаницу у Куманово па никој ништо не вика. Немора барок ама нови фасаде на зграде низ центар не би било лошо.Здравје, нека победи, ќе видимо бш дали ќе е подобро, ега не почне барок и споменици по Куманово, тој најмалко ни треба.
дојди молим те во Велес да видиш кој го има приматотKumanovo , the biggest hole in the world.
Tи пунолетан ли си па да збориш за политику? Не е цел град за цица,него денска ш*птари бева за цица,а вепар треба руку да ги цуне..Уствари немора да ги цуне,ќе ги даде некоју маркичку за градбу,ќе ги опрости комуналие и готово. Само напред,и такој к*р не ме бои више за овј град,све нека се распадне.У Куманово нема тужни лица, овдека цел град е за цица...
Ај нека ни е честита победа