Куманово, кумановци, кумановки

H

HoT IcE

Гостин
Редно беше да добие ВМРО. Овија никад не су биле на власт, да ги видимо како ќе работив они. СДСМ више су прочитан буквар.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Редно беше да добие ВМРО. Овија никад не су биле на власт, да ги видимо како ќе работив они. СДСМ више су прочитан буквар.
Малце боље сигурно,полошо неможе да биде.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Здравје, нека победи, ќе видимо бш дали ќе е подобро, ега не почне барок и споменици по Куманово, тој најмалко ни треба.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457
Кумановци, дали некој знае да ми ги потврди (или негира) стравовите, дека овој човек е Македонец кој се осмелил да остане во Матејче:

Истепан и ограбен 70-годишен матејчанец

Седумдесетгодишниот жител на кумановското село Матејче Н.А. ноќеска е претепан и ограбен во неговиот дом од три маскирани и вооружени лица

26.03.2013 13:08:04

Седумдесетгодишниот жител на кумановското село Матејче Н.А. ноќеска е претепан и ограбен во неговиот дом од три маскирани и вооружени лица.
Според МВР, маскираните лица вооружени со пиштол синоќа во 23:30 часот насилно влегле во куќата на Н.А.(70), го покриле со ќебе, по што физички го нападнале, удирајќи го со секира и дрвен предмет по главата и телото. Откако паднал на подот, едно од лицата го удрило со батериска лампа, по што одзеле 3.600 денари и си заминале.
Н.А. е пренесен во Медицинскиот центар Куманово каде е задржан за натамошно лекување. МВР презема мерки за откривање на сторителите.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Кумановци, дали некој знае да ми ги потврди (или негира) стравовите, дека овој човек е Македонец кој се осмелил да остане во Матејче:

Истепан и ограбен 70-годишен матејчанец

Седумдесетгодишниот жител на кумановското село Матејче Н.А. ноќеска е претепан и ограбен во неговиот дом од три маскирани и вооружени лица

26.03.2013 13:08:04

Седумдесетгодишниот жител на кумановското село Матејче Н.А. ноќеска е претепан и ограбен во неговиот дом од три маскирани и вооружени лица.
Според МВР, маскираните лица вооружени со пиштол синоќа во 23:30 часот насилно влегле во куќата на Н.А.(70), го покриле со ќебе, по што физички го нападнале, удирајќи го со секира и дрвен предмет по главата и телото. Откако паднал на подот, едно од лицата го удрило со батериска лампа, по што одзеле 3.600 денари и си заминале.
Н.А. е пренесен во Медицинскиот центар Куманово каде е задржан за натамошно лекување. МВР презема мерки за откривање на сторителите.
Еве ти тука подетално
http://www.kumanovonews.com/vesti/hronika/pretapan-i-ograben-starec-vo-matejce.html
Патем албанац е :) ( мислам )

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Веројатно е Албанец. Сега ми текна дека од Матејче Македонците не ни им дозволија да се вратат во своите куќи.
Да.Да не заборавам дека и државата повеќе не им помагаат на раселените, едно другарче од Матејче ми го потврди тоа.;)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457
Да.Да не заборавам дека и државата повеќе не им помагаат на раселените, едно другарче од Матејче ми го потврди тоа.;)
Како не им помага?
Им помага,

... побргу да ги снема.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Здравје, нека победи, ќе видимо бш дали ќе е подобро, ега не почне барок и споменици по Куманово, тој најмалко ни треба.
Не сте ми јасни што одма се фаќате за тој. Па и циц стави споменик од најголемога пијаницу у Куманово па никој ништо не вика. Немора барок ама нови фасаде на зграде низ центар не би било лошо.

H

HoT IcE

Гостин
Циц добија па. Едино нешто добро е што ќе имамо па кошарку, друго нешто, барем смо сигурни дека тј базен нема да се заврши у следеќи 4 године.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
У Куманово нема тужни лица, овдека цел град е за цица...
Ај нека ни е честита победа (y)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
У Куманово нема тужни лица, овдека цел град е за цица...
Ај нека ни е честита победа (y)
Tи пунолетан ли си па да збориш за политику? Не е цел град за цица,него денска ш*птари бева за цица,а вепар треба руку да ги цуне..Уствари немора да ги цуне,ќе ги даде некоју маркичку за градбу,ќе ги опрости комуналие и готово. Само напред,и такој к*р не ме бои више за овј град,све нека се распадне.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Него бш ме интересира улице кд ке се поправив овој е бе ненормално една улица нема без дупке још малко ке може рибњаци да отворимо колко су големи дупке. Бандажи осмице ми биднава.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Kajgana Shop

На врв Bottom