- Член од
- 25 февруари 2011
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 32
Да, бивша ЧИК, денешно Formentini Shoes, се снајдов, бев веќе, ама сепак фала ти.ЧИК беше порано,сега е некоја италијанска фирма,т.е. има повеќе помали приватни фирми/чки..
a vide li gi tia morski kucinja t.z. pacovi - rasni i mesati . . .u nasu reku nema sto nema . .hehh
Што е овој бе другари
http://sas.com.mk/Schedule.aspx?cid=1055&l=34&ft=from&state=Македонија$&city=КУМАНОВО&date=01.12.2012Дали има некој кумановец онлајн да ми каже со сигурност за Куманово кога има автобус од Скопје после тој у 15 до 9?
Аиии па овој не јоште ли стои А овија мостови не ни треба да има туја тој циганарија е ставила поблиско да ги е туј да пројдев на другу страну да не идев до онј голем мост куде цепи лепи или онј куде туш, а и плус 150-200 метра од овј има убав плав мост за проваѓање циц што ги га направи, такој да сами су га правиле добро и да стоиоваа е едн мост у наше Куманово , има још неколико слицни . . други пут ке ги покажемо и њима . . . ај сви лике ... убав е нели?~
кој е тј убав мост ? ја не га знам или не се види можеби . . .а и плус 150-200 метра од овј има убав плав мост за проваѓање циц што ги га направи,