Куманово, кумановци, кумановки

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Може некој да ми каже како се вика таа фабриката за кондури на влез во Куманово?
Дали се работи за ЧИК?
И ако знае некој работно време и сл.

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
дн на ослободубање на куманово ........ Ана Николиќ и „Дивље Јагоде„ на плоштадот во Куманово

немаше ли некои ``турски ``певачке ? не дека не са добри ама барем да имаше 1 нас добар пејач .. .:)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Значи Циц знае стварно да ме развесели сваку годину за мој рогендн има ракете и доваѓав малко добри повише шкарт певачи. Фала Циц нека ми е срекан роѓендн на мене и среќан дн на ослободување на куманово, ја 2 празника си славу :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Може некој да ми каже како се вика таа фабриката за кондури на влез во Куманово?
Дали се работи за ЧИК?
И ако знае некој работно време и сл.
ЧИК беше порано,сега е некоја италијанска фирма,т.е. има повеќе помали приватни фирми/чки..

кзк.jpg

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дали има некој кумановец онлајн да ми каже со сигурност за Куманово кога има автобус од Скопје после тој у 15 до 9?

Член од
9 април 2011
Мислења
813
Поени од реакции
1.055
Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
оваа е едн мост у наше Куманово , има још неколико слицни . . други пут ке ги покажемо и њима . . . ај сви лике ... убав е нели?~

Attachments

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
оваа е едн мост у наше Куманово , има још неколико слицни . . други пут ке ги покажемо и њима . . . ај сви лике ... убав е нели?~
Аиии па овој не јоште ли стои :D А овија мостови не ни треба да има туја тој циганарија е ставила поблиско да ги е туј да пројдев на другу страну да не идев до онј голем мост куде цепи лепи или онј куде туш, а и плус 150-200 метра од овј има убав плав мост за проваѓање циц што ги га направи, такој да сами су га правиле добро и да стои :D

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
а и плус 150-200 метра од овј има убав плав мост за проваѓање циц што ги га направи, :D
кој е тј убав мост ? ја не га знам или не се види можеби . . .
едн мост нема добар . немав канализацијуу, осветлење, скршена ограда ,, дупке .. . .. . и су постари од 40 год . и не су ич одржувани или средени, барем малко. . .катастрофаа а а а

Kajgana Shop

На врв Bottom