Куманово, кумановци, кумановки

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Tи пунолетан ли си па да збориш за политику? Не е цел град за цица,него денска ш*птари бева за цица,а вепар треба руку да ги цуне..Уствари немора да ги цуне,ќе ги даде некоју маркичку за градбу,ќе ги опрости комуналие и готово. Само напред,и такој к*р не ме бои више за овј град,све нека се распадне.
За твоју информацију пунолетан сам да не се секираш, а како второ конечно можемо да ги затворимо уста на такви како тебе што едев тој што не се еде, али не ви е доста па продужуете, днска Куманово покажа на кога веруе и кој треба да е у Куманово...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
За твоју информацију пунолетан сам да не се секираш, а како второ конечно можемо да ги затворимо уста на такви како тебе што едев тој што не се еде, али не ви е доста па продужуете, днска Куманово покажа на кога веруе и кој треба да е у Куманово...
Аха.. шииптарско куманово. На следеќи избори очекуј некој Селим дека ќе биде градоначалник,али тг немој да се чешаш тамо куде не треба...за муда.
--- надополнето: 7 април 2013 во 22:36 ---
Него бш ме интересира улице кд ке се поправив овој е бе ненормално една улица нема без дупке још малко ке може рибњаци да отворимо колко су големи дупке. Бандажи осмице ми биднава.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Здравје , овија 10 год не,можда после 10..пошто Циц планира док не умре да биде градоначалник.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
А ако ВМРО победеше дали ќе зборесте овакој дека победиле сс албански гласови и дека Куманово е албански град или тг ќе кажете дека победиле дела у Куманово ... ?

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Аха.. шииптарско куманово. На следеќи избори очекуј некој Селим дека ќе биде градоначалник,али тг немој да се чешаш тамо куде не треба...за муда.
--- надополнето: 7 април 2013 во 22:36 ---

Здравје , овија 10 год не,можда после 10..пошто Циц планира док не умре да биде градоначалник.
Абе немој да ми збориш глупости, идете по куќе давате по 1000 денара од човека, на цигани плаќате сметке за струју, давате брашно и зејтин по села, и после циц купуе гласови, еве сга на сви ви ги уста затвори, а ти сто неможеш сс истину да се помириш тој твој психички проблем е...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Абе немој да ми збориш глупости, идете по куќе давате по 1000 денара од човека, на цигани плаќате сметке за струју, давате брашно и зејтин по села, и после циц купуе гласови, еве сга на сви ви ги уста затвори, а ти сто неможеш сс истину да се помириш тој твој психички проблем е...
Еј жити све бе,куде су куде мене да дојдев да ми дадев 1000 денара или зејттин макар? А прашај тамо у штаб денска кој е возија и транспортираја за гласање аљбанци,абе како не ти е срам бе да се петлиш море, у стање су град да га продадев на белокапци само да останев на власт. Све да му ебу покварено што га има,ради такви држава ќе отиде у курац,веќ отиде,за едну ебану фотељу се продаде на ш*птари.Ама не е он крив,тија како тебе су криви што га гласав,на крај он па ќе се напуни сс паре,ќе си направи на ќерку му клинику,Оли травел ќе се омрси дебело,ќе се бања у базен,ќе си зима 7000 евра месечно кирију од мај маркет..а ти бе сс прс у уста ќе останеш и ќе газиш кал и даље..и ќе си викаш Циц Циц Циц.. и ќе лепиш плакате за едно пиво (y)
И немој да си ме цитираја,све док не ти искочив прави бркови уместо овија сг млечни што ги имаш.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Еј жити све бе,куде су куде мене да дојдев да ми дадев 1000 денара или зејттин макар? А прашај тамо у штаб денска кој е возија и транспортираја за гласање аљбанци,абе како не ти е срам бе да се петлиш море, у стање су град да га продадев на белокапци само да останев на власт. Све да му ебу покварено што га има,ради такви држава ќе отиде у курац,веќ отиде,за едну ебану фотељу се продаде на ш*птари.Ама не е он крив,тија како тебе су криви што га гласав,на крај он па ќе се напуни сс паре,ќе си направи на ќерку му клинику,Оли травел ќе се омрси дебело,ќе се бања у базен,ќе си зима 7000 евра месечно кирију од мај маркет..а ти бе сс прс у уста ќе останеш и ќе газиш кал и даље..и ќе си викаш Циц Циц Циц.. и ќе лепиш плакате за едно пиво (y)
И немој да си ме цитираја,све док не ти искочив прави бркови уместо овија сг млечни што ги имаш.
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=3ACD008E5E33644FA5C7D05AC7B84EB3
Друже еве ти твое ВМРО што е направило и после ќе кажеш албански град Куманово ... Све тој што су од ВМРО направиле у корист на Албанци много брзо се забравља...Не е повржано сс тему али ај...

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=3ACD008E5E33644FA5C7D05AC7B84EB3
Друже еве ти твое ВМРО што е направило и после ќе кажеш албански град Куманово ... Све тој што су од ВМРО направиле у корист на Албанци много брзо се забравља...Не е повржано сс тему али ај...
много плитко размислување они су си амнестирани од момент кд наши га потпишава рамкован договор сас што у ствари капитулирава. Затој рамковни како победничка страна ке си добиев све што сакав нормално не мора да те подсетују кој стави подпис тга нели?
Па после нова територијална поделба и референдум некои прашања не заслужуев одговор и тој не треба да се забрави..

Конкретно Куманово га држив још увек наши што су по Ирак и Авганистан кд тој ке пројде ј*бали смо јежа пошто град е живо мртвило..
Овија на власт како што виду сас глупи споменици си га попива у центар али куде нас још увек ке се тешимо сас кеј и неизграден базен тој што по улице може само сас трактор да се вози , друга работа да не спомињам зграде кои никнуев на свак корак без претходно обезбедени гараже и паркинг места како им се дава дозвола за градбу тој господ и општинари само знаев...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Него бш ме интересира улице кд ке се поправив овој е бе ненормално една улица нема без дупке још малко ке може рибњаци да отворимо колко су големи дупке. Бандажи осмице ми биднава.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Куде мене се чекаше едну годину да се направи едн ебан тротоар :pos:само колко време се влече бе.Овија четири године можу да замислу какво ќе биде.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Куде мене се чекаше едну годину да се направи едн ебан тротоар :pos:само колко време се влече бе.Овија четири године можу да замислу какво ќе биде.
A бе направи га хулуси комерц сокаче куде мене сга на сред има толик вир може од двор удицу да фрљам а оставија 2 метра земљу на крај и тој и дн днска си стои неасфалтирано....:confused:

Ф

Фил Ајви

Гостин
цитро олабави не се нервирај... само опуштено... и такој и такој град нема да напредуе још много време... ориентирај се на тој како да се избега од туја :D

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Оно држава не напредуе, сваку недељу се задужуе, сви тија срања за кои се задужуе едн дн на нос ќе ни искочив(топрв кд ќе затворив славину за давање кредити), он за Куманово вика нема да напредувало, одамна е све отидено у пм, нажалост. Нешто се стиша работа по кбр/флуор, те у март ќе дојдев, пројде и март, друго чаре нема.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Оно држава не напредуе, сваку недељу се задужуе, сви тија срања за кои се задужуе едн дн на нос ќе ни искочив(топрв кд ќе затворив славину за давање кредити), он за Куманово вика нема да напредувало, одамна е све отидено у пм, нажалост. Нешто се стиша работа по кбр/флуор, те у март ќе дојдев, пројде и март, друго чаре нема.
Какв флуор какв КБР 2014 и крај толко од туј печалку...

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
У Куманово нема тужни лица, овдека цел град е за цица...
Ај нека ни е честита победа (y)
Да беше цел град за Цица немаше да победи само сас 2% разлику и тој сас гласови на Албанци!Господ знае што е ветија на Албанци особено на Југо Фер и Хуљуси комерц!Сви тендери њини да су у град.
Сдсм нема мнозинство у советници такој да ќе биде много жустро, нема много л’сно да се перев паре.Ниедна одлука, ниедн урбанистички план, ниедн директор неможе да се постави без мнозинство такој да ако Сдсм нема мнозинство залудна е помалко победа на Цица!
--- надополнето: 8 април 2013 во 01:33 ---
Куманово на никога ништо не е покажало, него цели 70 години почнувајќи од КПЈ, па после тој пројде у Сдсм све њини људи су запослувани низ цело Куманово.И, с’га низ цело образование, водовот, чистота, сви општински фирме само људи од Сдсм работив и нормално туј се врбуев гласачи.Свак од стра да не га изгуби радно место ќе гласа за Цица, а не дека е нешто направија од овј град!Ми како град имамо најголем кич од споменик такозвани “Батко Ѓорѓија“ место да направив споменик на Карпоша од турско време они правив споменик на пијандуру и клошара.Али, не, Циц како после ќе ги врбуе Албанци гласачи ако направи такв споменик?Зашто не им направи споменик на бранители од Куманово?Ако незнаеш имаше 8 мртви од Куманово, а никој не се ни сети од општину да им оддаде барем некакву част.

Куманово много ќе добиеше да победи Вмро.Много паре ќе се фрлесва у Куманово за да се покажев!С’га нема да добиемо ништо, ама и тој смо заслужиле!

vlay_markoman

r3k1NNz0R.mp3
Член од
24 септември 2012
Мислења
176
Поени од реакции
43
КОЛКО ВИ ПЛАЌАВ ДА ДОЈДЕТЕ СВИ КУМАНОВЦИ ДА ГЛАСАТЕ ПОШТО СВИ СТЕ ПО ИРАК АВГАНИСТАН СГА И КАТАР ВИ ГА ДАДЕСВА...ХАХАХАХ мала шала куманово кумановци и кумановки су фини људи само немој да ги закачаш (чуј ли ме) хехехе

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
А, Циц не ли уценуваја људи по општински фирме, образование и све останато да собирав по 20 људи што би гласале за њега, а?Овија 8 године не е запослија ни еднога што не е члан на Сдсм у овј град.Т’ ј ли ќе ни збори за демократију?

Ја не сам видеја нигде у моју малу да поткупуев сас зејтин и паре !Чисти фалс муабети.

Kajgana Shop

На врв Bottom